Mam strasny problem =( mam 18 rokov a dost casto sa mi stava ,ze ked si natiahnem kondom moj penis uplne zmekne potom sa neda uz nic robit a dost trapne sa citim.....je to kvoli nemu?
Kondom.....
Ale prd to bude zo strachu..ked je penis postaveny, tak je v nom plno krvi nahromadenej a ked si nanho navlecies kondom,tak sa ti penis priskrti. A moze to byt aj z toho, ze ak si zaciatocnik, tak je to pre teba novy pocit a preto ti zmakne. No naozaj pomaha to, ked sa ti s nim priatelka trosku pohra.
Hmm.Ako teda mat prvy sex pokial s kondomom sa zrusi erekcia a ine antikoncepcne metody nejdu moc v uvahu?
Detto ja.
Nie si sam.
ale to je normalne.stava sa to pomerne dost casto aj mojim znamim.takze nevesaj hlavu.a neni su to zaciatocnici.
omyl
sorry dal som tam kamoskin nikk!!!!!!
Kalka:asi mas pravdu diiky za rady !!
no asi si ho velmi neskoro davas, treba si to asi dobre nacasovat, skor. Ved aj s prezervativom sa mozes s nou hrat...milovat
Ale ked som nemal kondom tak stal uplne a mal som vo vnutri asi zalud a naraz ma to tak pochitilo ze soms a skoro vystriekal do nej od vtedy sa bez kondomu bojim...ale ked ho mam to zase nejde.........