priskrteny zalud

Príspevok v téme: priskrteny zalud
jafo

ahojte po 3 dnoch som si konecne v teplej vode stiahol predkozku za zalud v normalnom stave.problem bol v tom,ze predkozka sa priskrtila a nesla stiahnut spat.strasne som sa bal,precital som tu,ze treba stlacit zalud a navliect predkozku .pomohlo to.odvtedy sa tak trochu bojim.poradili by ste mi?niektori pisu,ze to maju za zaludom a nic sa im nestane,ja som cital ze je potrebny zakrok

dus-ka

jafo nechcem vyzerat ako chudera ale fakt tomu nechapem co sa ti s nim robi.neviem si to predstavit to ako sa ti zasekne a nejde ti hybat s predkozkou?
sorry ale nie ze by som bola zvedava ale da sa take cosi niekde vidiet?

atm

ak nechces zostat pri honeni cely zivot, tak budes musiet tu predkozku este "potrenovat" aby sa dala uplne plynule stiahnut aj pocas erekcie alebo si musis dat spravit obriezku

jafo

tak onanujem dlhsiu dobu aj bez stiahnutej predkozky a ta higiena vzdy som ho umyval ale nikdy so stiahnutou predkozkou a ked si ju stiahnem znova sa mi zasekne?uz mam mierne obavy aby som ju vratil spat.

maximus

jafo, zacni robit pravidelne presne to co si tu popisal ... koza sa natiahne, len musis byt trpezlivy ... to len rodicia trochu zanedbali robit "kukuk" pri cikani, ked si bol maly ... tepla voda a pravidelne natahovanie robi svoje - uvolni sa to tak aby to bolo ako ma byt ..... akurat ma napadaju otazky ako si doteraz riesil hygienu, onanovanie a pod.