Ahojte. Mám už asi 3 roky problém s hnačkou. Väčšinou je to tak, že ma bolí brucho, niekedy sú to veľmi nepríjemné kŕče (tá bolesť sa niekedy nedá vydržať), sedím aj hodinu na záchode a mám hnačku. Tú hnačku mám 1-2 dni a potom sa aj týždeň nemôžem s prepačením vys*ať. Potom sa to opakuje...Kŕče, hnačka,... Pár dni to je v pohode a potom zas.. Už neviem čo s tým, teraz jem "GS Laktobacili FORTE s prebiotiky"...Prosím, pomôžte mi, čítal som ze kvoli zápche sa do krvi a orgánov dostávaju toxické látky, ktoré ma môžu otráviť. A o hnačke, že "Priebeh môže byť vážny a dlhotrvajúca hnačka môže spôsobiť i nevítaný koniec života človeka." :( Fakt sa bojím :(
Hnačka, Zápcha, ...
peter, v sucasnej dobe mozu mat aj mladi rakovinu, tak masti k doktorovi
mam 16 rokov, mozem to mat?
Mam skusenosti (a aj moji znami) s vynikajucou gastroentrologickou. Ludsky je perfektna a profesionalne kvalitna. Ak by si mal, Peter1994, zaujem, daj vediet, poslem ti kontakt na mail. Je statna, neboj. Ale je vyborna.
Striedanie zapchy a hnaciek je jeden z priznakov v pripade choroby rakovina hrubeho creva. Takze ak tu ktosi radi probiotika ako dostatocne riesenie, tak je to nezodpovedny diletant. Pretoze toto by si bez vysetrenia netrufol ani skuseny gastroentrolog takto cez net niekomu napisat!!! RNG spamataj sa, co si beries na zodpovednost.
akoze chces zahodit svoje zdravie len kvoli jednemu debilnemu vysetreniu?nebud posraty a chod k doktorovi, aby uz nebolo neskoro potom
neda sa to nejak inak vysetrit?
Kedze ma clovek vyber z celeho sveta, ja by som sa neobmedzoival na tie, co sa predfavaju na Slovensku, ani inde v Europe.
Dobra kvalita dnes musi byt kyselinovzdorna a teplovzdorna. Inac mozes dostat probiotika uz mrtve, alebo sa nevedia prebojovat zive cez kysly zaludok.
Jo pouzivam momentalne probiotikum vyrobeny firmou Heathy origins, ktore ma 8 kmenov, 30 miliard(bilions) kultur a je tepelne a kyselinovo odolne.
Predava ho plno internetovych predajni, ja to kupujem zo Swansonvitamins ale pre Slovakov je lacnejsie postovne z iherb.
RNG a aku znacku odporucas? Swiss?
čo je to ATB? teraz mam tabletky že "Laktobacili s prebiotikami, 8 kmenov, 10 miliard mikroorganizmov v dennej davke".. moze mi to pomoct?
Hylakm je vytazok z roznych probiotik, tj na kratky cas pomoze, ale nezakultivuje/neobsadi creva zivymi probiotikami, tj ho musis brat stale=vyborny zarobok pre farmaciu. Na drujej strane ked zoberies dobru probioticku zmes,dostatocne ju civis prebiotikami(najma dostatok mikrovlaknin) ozdravi sa ti crevna flora permanentne, pokial znova nepouzijes atb alebo nedostanes nejaku prudku crevnu nakazu spravadzanu hnackami, ktore ti probioticku floru znacne znicia.