ked jeden milujem viac ako druhy

Príspevok v téme: ked jeden milujem viac ako druhy
laska123

ahojte! s priateľom sme spolu skoro rok, začiatky boli super ale postupne sa to začalo komplikovat. Nemal na mna vôbec čas, čo som mu akceptovala lebo toho ma v práci veľa. Postupne som si uvedomovala, že ani nechce aby som nejako bola v kontakte s jeho rodičmi-pričom on je s mojimi rodičmi často. Ked som sa ho spýtala prečo to tak robí a chce, povedal, že nechce nič uponáhlať a z toho som smutná. Ja rozmýšlam už nad spoločným bývaním, že budeme spolu viac ale on robí práve opak. Nemyslim si ze ma nemiluje ale určite naš vzťah neberie tak vážne. A je mi z toho smutno :(. neviem či ma takýto vzťah zmysel..alebo skôr čo mám robiť aby som nechcela veci ktore ešte on nechce? takto sa cítim utláčaná a vzťah by o tom nemal byť. Rozísť sa nechcem lebo ho milujem ale dalej trpiet tiež nie..poradte dakujem

User_37597

stale si stojim za tym ze vsetko musi mat nejaku postupnost.u mna to bude nasledovne:
-vztah
-byvanie
-svadba
-dieta (samozrejme nezabijem sa keby pride dieta skor ako svadba)
ale ludia pre boha spamatajte sa.kam sa ponahlate?ja si myslim ze casu je kopec.kolko sa dozije normalny slovak rokov?cca 45.takze casu dost si myslim.v mojom veku baby uz maju 2 decka svadbu za sebou a 1 rok vztahu za sebou..je to naozaj smutne ze vsetci sa do toho tak ponahlaju.toto je dovod preco je tak velka rozvodovost na slovensku..ze sa vsetci do vsetkeho ponahaju.preco nepockat aj keby 5-10 rokov na to aky je ten partner?
uprimne vam poviem keby ma partner poziada o ruku rok na to co sme sa dali dokopi tak ho bez milosti odmietnem...poznam par kde chlap poziadal babu o ruku ked boli spolu 4 mesiace.velka vacsina ludi robi tu sprostost ze si to pekne nechate "pretiect" cez prsty v priebehu 1-2 rokov.ako som hore spominala malo by to mat urcitu postupnost.verim tomu ze aj ta rozvodovost by bola mensia keby ma viac ludi aj viac rozumu.nie nadarmo sa hovori dva krat meraj a raz strihaj/rez :D

veves

kafik ma uplnu pravdu. neries. chces mat vsetko nalinajkovane tak ako to byva, mat taky sablonkovy vztah a ked to nie je tak tak to nevies zniest.
ja s mojim chlapom som vyse 6 rleokov a stale nebyvame spolu. a ide to. on to spociatku bral zle ale vedel ze keby idem s nim byvat tak je to z donutenia a budem protivna.
nechaj ho dychat.

Excita

Laska123, preco sa o tom chces bavit s nami? To, ci ma vas vztah vyznam, zistis jedine na zaklade debaty s NIM, nie s nami. Ak ty chces uz spolocne byvanie a on nie, tak nema to vyznam. Ale musi to povedat jasne a musite na tuto temu viest normalny rozhovor. Ak ti povie, ze on este takto vazne nad tym neuvazuje, musis najst kompromis. Ked cloveka milujes, to znaci aj to, ze ho respektujes, zalezi ti na nom a chces prenho to najlepsie vsak? Takze to odporuje s tym, ze ty sa citis utlacana. Si trosku egoisticka, lebo nezamyslas sa nad jeho nazorom, ale hlavne nad svojim pocitom a "utlacanostou". Ved to nie je zakon alebo podmienka, ze musite spolu ihned po roku spolu byvat... takze radim rozhovor na tuto temu a najst kompromis, ak ho chces. Lebo ak ho budes nutit alebo manipulovat, aby ste spolu byvali, aj ked nechce, tak to ho nechces, ani nemilujes, vies :-)

mucha.

kafik- vidno ze si este nezazil/a vaznejsi a dlhodoby vztah, ak si vobec nejaky zazil/a, pretoze ked takto pises, nevies ake tazke to je, ked sa niekto citi byt utlacany. a este mimochodom vobec nemas pravdu, ze sa citia byt utlacani obaja. ty sa zamysli nad tym, ake rady davas ludom, pretoze niekedy ta rada dotycnemu nespravi dobru naladu, ked je v opisovanej situacii. :)

kafe

Nie si tak trochu stíhačka? To partner nemôže mať iný názor na to, kedy začnete spolu bývať? Pozri, ty sa cítiš utláčaná, lebo spolu ešte nebývate a on sa citi tak isto, lebo vie, že s nímm už chceš bývať. Takže ste utláčaný obaja.
Skús sa viac venovať kámoškám, práci, záľubám.
Ináč to čo tu opisuješ vôbec nevyzerá, žeby jeden vo vzťahu miloval viac, ale že veci sa nevyvíjajú tak ako TY chceš a to ťa štve.