trpím bulímiou pár mesiacov ale neviem s tým prestat...dookola sa przieram a vraciam...ak mate podobny problem sa mi ozvyte a mozno si navzajom pomozeme...dik ahoj
dajme stop bulímii
tak potom vies o co ide....a sama si s tym skoncila ci si vyhladala odbornu pomoc?
6 rokov zivota som stratila vdaka bulimii a 6 rokov zijem.
No porozpravaj...12rokov zijem s bulimiou a 6 rokov som cista.
no som z trencianskeho kraja....ak budes taka zlata mi mozes na mail napisat....brunuska len tak k tvojmu nazoru tu uz nejde len o kila ale co ti budem rozpravat....
ale zas.. kym by nasli mozog v mojej hlave :)
zuju hmm :/ nieco mi vrav... kebyze sa tak rano zobudim a uplne si nebudem pamatat na to co som robila... alebo kebyze mi tak mohli vyoperovat tu cas mozgu kde to mam ulozene...
dakujem z vlastnej skusenosti!
baby si totiz neuvedomuju ze sa pomalicky zabijaju a pripravuju o zivot- zit sa da aj s kilami naviac.
brunuska,
to je paradna reakcia. :)
v zivote si dve bulimicky nepomozu k vylieceniu!mozu sa jedine podporovat a ak zlyha jedna stiahne dolu aj druhu!
pomoze ti jedine- terapia,liecenie, psychiater! ale najtazsi krok byva nabrat odvahu a ist za nim-priznat si ze mam vazny problem!!! toto nie je zivot ale pomale umieranie-zivot vam uteka pomedzi prsty,nedokazete sa na nic ine sustredit!musite zmenit cosi v hlavicke-pohlad a pristup k sebe a zacat sa mat radi a vazit si samu seba!