som so svojou priateľkou okolo roka a je to náš prvý dlhší vzťah. Postupom času sa zamilovanosť prestala byť taká intenzívna, no stále cítim niečo viac ako ku kamarátke, cítim že ju lúbim ale bojím sa aby sa to neoslabilo len na kamarátstvo, viem že prvá laska vzdy boli ale ja nechcem aby sme sa rozišli chcem aby to v nas ostalo vecne a lubili sme sa az kym nebudem drzat v naruci nase dieta. Obcas rozmyslam ci je to laska, ta prava laska, len moj problem je ze som to v zivote nezazil a neviem co mam robit, rozchod odmietam, zalezi mi na nej milujem ju. Problem je to aj jej prvy vztah a tiez ma nevie viest. Nechcem aby zanikol chcem aby kvitol, chcem ten vyssi level, je mi jedno kolko mam rokov ale chcem spolocnu buducnost. Predsa laska prekvita v kazdom veku.
Dalsi problem je ze upadame troska do sterotypu. Mne to az tak nevadi lebo ja chapem ze tak ako starneme a menime sa aj mi meni sa aj laska no ona stale chce sladkost toho zaciatku bojim sa aby ked pride aj na nu taky mensi utlm aby ma neopustila.Sme spolu kazdy den, a prezivame spolu aj pekne chvilky aj tazke a smutne, tusim si ani nepametam kedy sme spolu neboli ale miestoaj pre svoje zaujmi si viem najst.
Chcem trosku radu ako zmenit sterotyp a viac si troska vychutnavať lásku, nechcem aby to po roku c dva skončilo tým že vyhasneme ako sviece.
Rada od ludi s vaznym vztahom
ja chodím s priatelom 2 aj pol roka. sme spolu 5x do týždna a aj to je nám málo. vôbec nemám chuť chodiť von s kamoškami, ani on s kamošmi. ešte si aj píseme každý den cez net. a stale sa lubime viac. nepotrebujeme iných ludí len jeden druhého.
No tak ako iny pisu,tiez si myslim ze neni dobre byt kazdy den spolu ono nejde o to ze by ste si liezli na nervy ale pokial by ste sa videli dajmetomu len 2 krat za tyzden tak si nevies predstavit ako strasne by ste sa na seba tesili,ver tomu ze ovela viac ako ked viete ze kazdy den sa uvidite.Ja som s priatelom asi tak dlho ako vy dvaja a ziadny stereotyp nemame ani ochladnutie citov nenastalo, ba mam pocit ze je to stale intenzivnejsie ta laska.No a myslim si ze vela robi to ze sa vidime tak asi len 2 krat za tyzden aj to nie vzdy to tak vyjde.Proste potom ked nie sme spolu 3-4 dni tak sa nevieme dockat kedy si padneme do narucia.Potom si vsetko vieme lepsie vychutnat.Ten stereotyp do vasho vztahu vnasa najma to ze ste spolu denne,stale je to o tom istom.To ako cloveka lubis,zistis vtedy ked pri tebe nie je.Ked pocitis ako ti chyba.Vy ani nemate ako vediet ze nakolko si chybate lebo ste vecne spolu.Takze radim obmedzit stretnutia.A tak ako tu ktosi pisal,nebudte vecne zaveseny jeden na druhom ale majte aj oddeleny program.
chlapče, teba by som nechcela za frajera, nechceš o tom napísať vedeckú prácu?
noo...tak v prvom rade by som ti odporucila, aby ste sa nestretavali kazdy den. Urobte si den kazdy pre seba. Aby ste boli vzacni, majte nejake zaluby kazdy sam. Chod na pansku a ona na damsku jazdu. Neni dobre byt kazdy den spolu, ved si budete liezt na nervy, netreba to prehanat... Ak ta nebavi stereotyp, tak navrhni aj nieco ine, co ste doteraz nerobili.
nie je dobre byt stale spolu, to si zacnete liezt na nervy.