Ahojte , a mojim chalanom sme sa pokusali o nas prvy sex no bohuzial ja som este panna , ked sne to teda skusali strasne bolest som citila a preto som ho odstrcila a nakoniec sa nic nedialo. Neviete jak sa tej bolesti zbavit ? alebo mam to prekonat
Strach
bella12 je to mile, a som rada ze si mi to vysvetlila ale zo ziadnym clovekom (chlapom) nemam iste ze snim ostanem do konca zivota :) ano mozno by sm si mala vazit seba, a spoznat moju hodnotu, ak to tak citim v tom mi nik branit nemoze..mozno som jedna s tch **** ale som rada tym kym som :)
Klara, nie si na sex pripravená ani psychicky ani fyzicky, predpokladám, že si tínedžerka, a v tomto veku sú sexuálne skúsenosti predčasné. Chceš sa tomu chalanovi naozaj odovzdať telom aj dušou? Vytvoriť s ním jednu bytosť, byť s ním navždy, starať sa o jeho dobro? A myslíš si, že aj on to tak chce? Lebo o tom je sexuálne spolužitie, ktoré právom patrí výlučne do manželstva - v ktorom si dvaja povedia áno na celý život. Bez takéhoto záväzku je sex len klamstvom - odovzdávam Ti svoje telo, ale nie svoju dušu, odovzdávam sa Ti teraz, lebo mi vyhovuješ, ale to neznamená, že to tak bude aj rok či dva. Takéto zmýšľanie však nie je o láske, ale o sebectve a uspokojovaní vlastnej žiadostivosti - využívam telo druhého na vlastné uspokojenie, a keď sa mi to s ním prestane páčiť, nájdem si niekoho iného. Ak takto uvažujem, znamená to, že si nevážim ani seba, ani toho druhého.
Klara, hľadaj pravú a čistú lásku, ktorá sa skúša ohňom, ktorý je v tomto prípade sexuálna zdržanlivosť. Akonáhle pristúpiš na sexuálne zblíženie, prestane ťa zaujímať to dôležitejšie - duševné spoznávanie. Si ešte mladá na to, aby si poznala sama seba, svoju hodnotu a aby si sa mohla úplne darovať inej osobe - a to isté platí aj o Tvojom chalanovi. Začni si vážiť svoje panenstvo, má väčšiu hodnotu, ako mu sama prisudzuješ. Nie je hrdinstvom nasledovať telesné pudy a vyspať sa s niekým, ale naopak, vedieť ovládať svoju sexualitu a poznať svoju hodnotu.
to zalezi aj od toho ako si uvolnena a ako si pripravena... jednoducho rob to len vtedy ak budes uplne presvedcena ze to chces robit. tiez ak len zacinas, tak ho mozes poprosit nech je k tebe opatrenejsi a jemnejsi
mna to preslo.. resp. ja som mala problem s tym ze mam mensi "otvor" ako ine zeny.. ale pocase asi po mesiaci sa to napravilo.. u kazdeho je to individualne, ale nepoznam zenu v mojom okoli ktoru by to prvy krat nebolelo..to je normalne, nech si zrusena a nadrzana akokolvek velmi citit to budes..
nehnevaj sa, moj bol skusena aj za mna a aj tak ma to bolelo.. to nie je len o tom..
to je tym ze si mlade zeny hladaju neskusenich treba omnoho aj kludne o 15 rokou starsieho a uvidis ako to pojde aj bezbolesne takzvane
podla mna to zalezi od toho ci to chcete alebo nie, ak ano pekne sa uvolnite atd..
tak asi keby to boli, tak zeny nesexuju, nie?
a potom to uz nebude boliet po tych mesiacoch ?
tak sa na to vykašli, ked to nejde a uč sa do školy ... neponáhlaj sa zo zlých dôvodov , alebo z nesprávnych .. ono to pôjde, musíš byť psychicky pripravená, potom budeš aj fyzicky ...