ktorý krém kam? //aknenormin

Príspevok v téme: ktorý krém kam? //aknenormin
Monii

Ahojte, po mesačnom užívaní aknenorminu(niečo ako roaccutane) som šla ku kožnej na kontrolu, a predpísala mi 4 krémy+ ďalšie tabletky. Mám také suché miesta na rukách a lupiny, povedala som jej to a na lupiny mi dala LOCOID CRELO dermálnu emulziu, povedala mi aby som si to dávala do vlasov. Ale ako? Bojím sa aby som z toho nemala mastné vlasy, máte niekto skúsenosti?

dalej mi dala LOCOID LIPOCREAM dermálny krém, ktorý si mám dávať na tie suché miesta na rukách a asi aj na kútiky, proste na suché miesta všade ( aspoň ja som to tak pochopila ), ale ešte mi dala EXCIPIAL mastný krém, ktorý je tiež na suché miesta, a mám sa ním premasťovať. Tak ktorý mám na čo používať, ked mne prídu tak, že majú rovnáký účinok? A na tvár si mám dať ktorý? Môžem si na to dať makeup?

Dakujem :)

Marry-lu

Ahojte,tiež berem aknenormin,
viete mi poradiť krém na tvár teraz na leto s UV faktorom (neviete aj o nejakom colorovanom zároveň,nech nemusím aj make-up),aby som sa nespálila,ale zároveň aby sa dobre znášal s tou suchou,citlivou kožou,čo teraz mám?

tpch

Locoid je hormonalny, ten si davaj len raz denne. Excipial pou&zivaj podla potreby, pokojne aj 5krat denne na vsetky suche miesta.