idem si nafarbiť zajtra vlasy no včera som dostala krámy, môže to nejak ovplyvniť farbenie vlasov, niekde som čítala že by sa nemali farbiť počas kramov no moc tomu nejako neverím dakujem za odpovede :)
farbenie vlasov plus krámy
no a ta 111 ti nechytala na oranzovo, pretoze ja potrebujem na korienky len, a ta 1021 mi korienky nezafarbila pekne, svoju farbu mam taku popolavu svetlu
garnier 111 som mala, je celkom dobra
ja som skusala loreal casting cream 1021, a nie je taka pekna ako na obrazku, chcem teraz skusit garnier 111
Ahojte, neviete mi poradit nejaku farbu, ktora stiahne zlto-oranzovy odtien vlasov? teda nemam az taku hroznu tu farbu, len by som to chcela trochu viac zneutralizovat na taku tu pieskovu tmavu blond.. ak mate skusenosti aj s nejakym konkretnym odtienom.. vdaka ;)
farba v krabicke nema nic spolocne s tvojimi "kramamy"
no niekde som to čítala, ale aj to že sa môže vytvoriť alergia keďže je pokožka viac prekrvená, mne sa s farby na vlasy alergia nerobí, mohlo by sa to teraz nejak zmeniť ?
ja som bola farbit vlasy a v ten den rano som dostala kramy, farbenie som uz nechcela rusit tak som sla a chytilo normalne ako inokedy
tusim by boli silnejsie sa mi zda..tak nejako som pocula..ale moze to byt aj haluz takze..