Mokvajúci fľak na bradavke

Príspevok v téme: Mokvajúci fľak na bradavke
Jana-janka

Na bradavke sa mi spravil suchý fľak,neskôr začal už aj mokvať. Natierala som Kalciovou masťou, potom framikoinovou, no moc to nepomáhalo.. Napokon som si uvarila repík a máčala v ňom vreckovku. Fľak znova krásne uschol, až sa vytvorila chrasta. Myslela som, že tento problém už je zažehnaný- nechcela som ďalej prikladať obklad s repíkom na chrastu, aby sa mi neodmočila a opäť fľak nezačal mokvať. Lenže v noci sa mi chrasta odlupla a opäť začalo mokvanie. Teraz si prikladám opäť vreckovku s repíkom- opäť sa fľak vysušuje no bojím sa aby sa mi to zase neoluplo a dokola... Kožná ma teraz dovolenku cize musim pockat par dni.. neviete mi vsak napriek tomu niekto poradiť nejaky liek? (mam 17 rokov)

panika

prepac, na co cakas? na amputaciu prsnika?Nechapem, ako mozes takto hazardovat a vyhovarat sa na dovolenku lekara....

llek

Mamku treba odoslat na prsnikovu ambulanciu, alebo aspon ku gznekologovi- ved gynekologicku prehliadku ma mat 1x rocne, aj ked nema ziadne tazkosti, tak tak nejako ju motvivuj. A keby nereagovala, tak jej priamo povedz, ze je matka, ma deti a ma sa teda spravat zodpovedne. Zodpovedne znamena aj to, ze ked ma zdravotny problem, tak nestrka hlavu do piesku. Ludia riesia hovadiny, ale taketo potencialne nebezpecne veci sa tvaria ze nic. Niekedy zasnem, ako aj zeny vedia utekat pred problemom

monika-monika

Ahoj Jana-janka mna by velmi zaujimalo ako sa doriesil ten tvoj problem, pretoze moja mama ma to iste a nejdem ju presvecit aby isla k doktorovi.zaujimalo by ma ci je to nieco vazne a preco sa to neda vyliecit . Aj jej sa to najskor zacalo hojit ako chrasta a potom jej odpadla a zacalo jej to zas mokvat . Dakujem za odpoved.

llek

Chod s tym do prsnikovej ambulancie. Exzemove zmeny v oblasti bradavy by mal vysetrit clovek co ma skusenosti s ochoreniami prsnika, mozno bude potrebna aj biopticka vzorka. Uz to nicim neosteruj a chod na vysetrenie. Mastickami a repickami mozes skreslit to ako to vyzera a stazit diagnostiku