Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Praca a Socialna Fobia

Príspevok v téme: Praca a Socialna Fobia
sad24

Zdravim,

velmi surne potrebujem pracu, ale s mojou socialnou fobiou nemozem ani pomysliet na zamestnanie kde sa vyzaduje vysoka komunikativnost - vratane oboru ktory som vystudoval (pravo).
Idealne by bolo pracovat z domu, aspon pre zaciatok. Nevie niekto o takejto praci? Popripade nieco, kde sa vyzaduje minimalny kontakt s inymi ludmi. Kazde odporucanie uvitam.

Viem, ze toto neni trvale riesenie, ale momentalne si nemozem dovolit chodit po doktoroch a zhanat lieky.

Maoam

preco si vyberate take skoly a povolania, ked mate tieto problemy?
nemyslim to utocne, ale proste odbory ako socialna praca a pravo vyzaduju ludi, ktori netrpia socialnymi uzkostami a fobiami, nic v zlom

tak ale aj psychologiu idu studovat mnohi taki, co sami maju vazne psychicke problemy, tak co sa cudujem, ze

Jajuja

No nevidim dovod na cudovanie sa, ved ak niekto ma SF este neznamena ze je blby, neschopny, ja mam tiez Bc. socialnu pracu a tiez problem s komunikaciou, nie SF ale socialnu uzkost

Onn

ja mam popriinom tiez socialnu fobiu a je to velky emocionalny stres a strach ..napriek tomu zvladam aj pracovat aj ked som dost na dne z toho

sad24

Matyo: dik za link. Vpodstate tvorit seminarne prace pre ludi co si to objednaju.. Skoda, ze to je na dohodu/zivnost. Inak znalosti IT mam celkom slusne, ale nic neovladam na dostatocnej urovni, na to aby som mohol ist pracovat ako grafik, programator atd.

ana955

Matyo: nedala, nie som registrovaná na ÚPSVaR, pracujem zatiaľ v ocovej firme a pritom si hľadám prácu v inom meste :)

Matyo

ana955: dala si si aspoň preplatiť cestu na ÚP? : )

sad24: je veľa zamestnaní, ktoré sa dajú vykonávať aj z domu len neviem či na to máš kvalifikáciu, napr. tvorba webov, správca sietí atď., väčšinou sa to točí okolo IT, ale keďže máš VŠ pozri si tento inzerát: www.profesia.sk

sad24

Su urcite zamestnania pre ludi s bc, napr. v advokatskych kancelariach a pod., ale cloveka ako ja by tam nikdy nezobrali.

ana955

hmm, no ja som tiez vystudovala VS a mam SF. tak podla vas to znamena, ze mam taky nizsi stupen SF? :D to by bolo fajn :) ale mam strach chodit na pohovory.. minule som cestovala na jeden pohovor 250 km a nakoniec som nesla dnu, lebo som dostala strach. neviem preco, ale to je zas ina tema, nechcem odbocovat..

sad24

Mam iba BC a mal som obrovsky problem, depresie a panicky strach pred skuskami. Presiel som to s odretimi usami, BC studium mi trvalo 4 roky (bezne trva 3 roky). Statnice som robil 2x, nakoniec som ich spravil na E. Mam velmi pokrocilu SF, ziadnych kamaratov, z domu prakticky nevychadzam... Takze este raz poprosim, aby ste sa zdrzali negativnych komentarov - neprisiel som sa sem hadat ani nikoho presviedcat.