Dozijem sa?

1angelina23

no mne osobne to vadi... ked mi pscha prsty do zadku a nic to vo mne nevyvolava akurat tak je mi to neprijemne--- hoci anal sme uz par krat skusali... nic

1angelina23

dobra rada... chapem, ze si mi chcela pomoct.. ale prst do zadku u mna nic psychicke neodburava,kedze nemyslim,ze je to nejaky prsychicky problem, ale ano.. davam mu ho tam, ale cisto z dovodu toho ze on to ma rad :-))

maximus

že by radikálne riešenie problému?! ... pravda je, že "kakaová dierka" má veľké množstvo nervových zakončení, možno viac ako vagína a samotný klitoris ... nepochybne masáž týchto partií posúva partnerskú dôveru o niečo ďalej a nepochybne zvyšuje intenzitu vzrušenia rovnako u mužov ako u žien ... treba však dbať na hygienu ... nehovorím, že treba kvôli tomu robiť klistír, ale prst trochu od "čokolády" nemôže partnerov odradiť ... a na oplátku, aby ti priateľ nezávidel mu pri fajčení cez konečník masíruj prostatu a bude ťa od radosti nosiť na rukách :o) ... také vyvrcholenie je iná káva

DobraRada

Ak ste skusali "vsetko", tak si si aj sama odpovedala, ze nic "dalsie" neexistuje.

V prvom rade sa na to prestan sustredit, vtedy sa zvysi sanca, ze to nastane. Je mozne, ze to pride o rok, mozno o 5.

Vzrusena si dost? Mas na sex riadu chut? Si vlhka? Dnes som uz jednej babe davala radu ohladom problemu "vlhkost". Ty mas problem iny, avsak pomoc moze byt ta ista (nezlakni sa): Partnerov prst do zadku, alebo len prilozit k otvoru a jemne ci viac zatlacit. Pri jednom partnerovi som sa z istych psychickych dovodov nevedela urobit a toto zabralo! Odburava psychicke zabrany, aspon u mna...

Vela stastia!

AdamKrt

1angelina23 Včera 21:22 - ak nepouzivas nejaky organ, zakrpatie. Tak isto opacne. Ak by si roky stimulovala klitoris, vytvoria sa nove nervove zakoncenia v tele a telo bude prenasat vzruchy do mozgu lepsie. Ked skusis ten vibrator, ten ma 2 frekvencie. Strednu a vyssiu. Uz na strednej to moze byt niekedy pre niekoho neprijemne. Vyssia frekvencia je uz pre dost otrle povahy. Neda sa to porovnavat s klasickymi vibratormi, to su o dost mensie vibracie. Ten Magic Massager ma obal, ako obycajny masazny pristroj na telo, ale je to vibrator. Ak mas slabe nervove zakoncenia, tak toto veru citit budes. Len si budes regulovat pritlak, ako silno.