Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sójové párky

Príspevok v téme: sójové párky
lístie

Ahojte,
aké máte s nimi skúsenosti? sú zdravšie ako tie klasické? nikde v obchode som totiž nenašla párky s normálnym obsahom mäsa a tak ma odrádza to zloženie. Skúsila som sójové párky, ale zdajú sa mi také gumenné, akoby boli umelé, chutiť mi chutili, ale tiež ma odrádza ten ich výzor..neboli najlacnejšie, tak neviem či som len kúpila zlú značku, alebo sú všetky také..

RNG

Soja zialbohu nie je najidealnejsie jedlo, lebo obsahuje fytoestrogeny, kotre pomylia nas hormonalny svet. Naviac je to aj goitrogen, to skodi nam na stitnu zlazu.

To je ovela horsie nez kozky a slachy, lebo tie nase telo potrebuje

modráčik

lístie:jednoznacne su zdravsie,tie sojove.A ked Ti chutia-nie je problem.Radsej ako obycajne,viedenske,spisske, hydinove....atd.to mi ver.

maruska123

rozomelete koze, rozne tkaniva, zvysky, niekedy aj kosti rozomlete a asi tak 10% naozajstneho masa...okrem toho vela muky a same ecka, farbiva, zvyraznovace chute...

zuzankaaaa

poupracu zvysky masa, usi atd. a tie zvysky masa ktore uz niesu vhodne na konzumovanie, upravuju v octovej vode a to tiez primiesaju, takysto aj sunku- preco je sunka potom biela ruzova,

Najčítanejšie články