Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Predlzenie vlasov a vypadavanie

Príspevok v téme: Predlzenie vlasov a vypadavanie
rruby

Ahojte
prosim o radu, resp. podelenie sa s vasimi skusenostami. Pred cca rokom som si dala predlzit vlasy metodou keratin, nakolko svoje vlasy som mala riedke a jemne (ale aspon som nejake mala). Teraz po roku pri prekeratinovani placem od zufalstva. Na hlave mi zo svojich prirodnych vlasov neostalo takmer nic :-(Rozmyslala som, ze si dam tie predlzene dole, len neviem ci este existuje vobec nejaka zachrana pre tie moje "pozostatky" (uzivanie vodiciek, liekov, cajov a pod.?).Bojim sa, ci mi vobec este nejake vlasy narastu, ci uz nemam poskodene vlasove korienky :-((Mate s tymto nejaku skusenost?Ak si necham te nadpojene stale na hlave (ak si ich dam dole, tak sa budem hanbit vyjst na ulicu), mozem tie svoje nejak zachranit alebo posilnit uzivanim pripravkov proti vypadavnie?Prosim poradte mi.Dakujem

keksik333

ja mam vlasy teraz na leto predlzene s clipinhair-om - pouzili ludske remy vlasy a techniku micro ring a som maximalne spokojna - je to krasne, prakticke a na pohlad nerozoznatelne

zuzana Z

Ja som si objednala z www.clipinhair.sk clip in vlasy remy 53 cm a kamoška kaderníčka mi ich nadpojila doma a vyzerá to super. Dávam si ich keď sa ideme niekam baviť alebo na plesy, mala som ich na svadbe. Vyzerajú super. krásne sa upravujú - keďže sú pravé ľudské, žiadna umelina a nemusím sa báť, že by zničili moje vlastné vlasy

Angelika3

Ahojte baby, ja som mala veľmi dávno predlžovane vlasy tiež metodou keratin a potvrdzujem že som skoro prišla o vlastne vlasy. Jedine to treba nejako vydržať to obdobie, keď vám to dajú dole a kým sa z toho vlastné vlasy spamätajú a dorastú. Tiež som bola zúfala a bolo mi do plaču z toho, takže uplne vás chápem.
Možno su už teraz vyvinute šetrnejšie metody predlžovania, neviem.
Ja by som si už nedala predlžovať ani vlasy, ani mihalnice, ani tie hnusne umele nechty, čo teraz veľa žien nosí, nechápem. Veď tým prídu o všetko vlastné.
Treba jesť viac zdravej stravy a narastú vám vlastne dlhe nechty, čo potvrdzujem na sebe. A aj vlásky sa spamätajú.

Karolina 112

Veľmi dlho som uvažovala o nadpojení vlasov, lebo sa mi moje vlasy strašne lámu a nedorastú do poriadnej dĺžky. Ale keď čítam o vašich skúsenostiach, tak sa toho bojím. Má niekto aj dobré skúsenosti, Kde ste si nechali vlasy nadpájať a akou metódou?

adoree

Ahojte dievčatá,

po dlhšej dobe prispeje opäť na túto tému.
Áno, predĺženie vlasov predstavuje určitú záťaž navyše pre korienok. A čím sú vlasy jemnejšie si krehkejšie, tým je to markantnejšie, najmä pri prvom posúvaní. Pevnejšie vlasy znášajú túto záťaž lepšie.
Sú tu ale aj iné faktory, ktoré ovplyvňujú úbytok vlasov. Ten ale nemusí byť spojený len so záťažou, ktorú nové pramene predstavujú.
Ďalšími faktormi sú:
-metóda ktorou sú vlasy predĺžené
-správna voľba vhodnej dĺžky či hrúbky prameňa s ohľadom na štruktúru vlastných vlasov
-spôsob odvedenia práce kaderníka, použitý materiál ..

Najčastejšou príčinou je z mojej praxe neodborná, odfláknutá práca kaderníka: zlá voľba vlasov, zlé spracovanie prameňov, zlé rozloženie prameňov, nekvalitný materiál, zlé zaobchádzanie pri odpájaní vlasov,
Veľa mám toho napísaného vo svojom blogu, tak keď ho tu teraz zverejním, dúfam že ma nevymažú. Je to len poradenstvo, nie reklama. Nechce sa mi to tu dokola prepisovať, tak ak máte záujem, prečítate si na

predlzovanievlasovkarin.blogspot.sk

Prajem vám pekný večer

Karin

MAJLI

Veru,,predlžovanie vlasov-zaťažuje korienky a potom vaše vlasy vypadavaju,neodporučam,,,skor siahnite po pričeskoch-ktore sa upevnuju len zopnutim sponkami....trvale predlzenie zanechá bohuzial na jemnych,slabšich vlasoch-zly efekt.. Na podporu a posilu korienkov použivajte vlasove toniká určene na posilu korienkov a vmasiruvavajte si ich do pokožky hlavy... taktiež pite žihlavovy čaj,prelievajte si odvarom zo žihlavy vlasy,,, nechajte teraz vlasom oddych-nefenujte,nezehlite,len jemne umyvajte -najlepšie rastlinny šampon--nie z drogerie -tie maju len myciu zložku a parfum za bylinkami,,,z lekarne alebo yves rocher ma skvele rastlinne šampony za super ceny... Takže hlavu hore :) vlasky sa spamätaju ,taktiež doplniť zinok,selén,železo...s pozdravom kadernička Maja majabalascakova@centrum.sk

tatula

Ahoj rruby!
Ja akurat prehladavam vsetky fora,aby som nasla nejake rady,alebo podobne duse co maju tento problem a ako citam, co pises, presne presne presne to iste prezivam, maam vlasy nadpojeje keratinom, mam to uz druhykrat predlzene,predtym moje vlasy boli riedunke,jemne,ae teraz ked mi prerabala ten keratin, bolo to strasne,plakala som dva dni ked som si spomenula ako vyzerali moje vlastne vlasy ked som to videla,,,totiqz ked mi to davala dole, islo to aj s mojimi korienkami,nasilu,bolelo to, a teraz som si nasla este aj kopec lysiniek na hlave, ked mam mokre blasy, som ako poloplesata :(((( strasne strasne sa trapim,ci mi na tywch miestach od toho hnusneho keratinoveho spoja este vlasy dorastu :( fakt mam strasne maniere a trapenie..ako mne vlasy nevypadavaju, vobec nie vela,ale prave ten keratin ked mi davala dole,isli aj moje korienky..su to uz tri roky od tvojho prispevku, tak prosim, ako si na tom teraz? :)

Rebeka71

Tento rok mi vypadalo trochu viac vlasov ako bežne zvykne pri zmene počasia. Začalo to v sept. Kamarátky mi poradili užívať viac zinku a vitamínov, hlavne C. Podľa rady známych som sa rozhodla vyskúšať Drimmune s obsahom beta glukánu a všetkých potrebných vitamínov. Hoci mám ešte stále trochu redšie vlasy, vlasy mi už nevypadávajú, iba tak normálne. Za všetkými poruchami hľadajme vždy nedostatok niečoho.:)