Bez priateľov...

Majesty

beskyd, a nebavia len kvoli potencialnemu osohu!!!

Alebo ty si NIKDY nepomohol, neobdaroval, nezastavil na priechode pre chodcov (starenke, alebo mamicke s kocikom) len tak, pre nic za nic, s vedomim ze ta to bude stat nejaky ten mililiter paliva, nepustil si niekoho pred seba, ked mal 10x menej v kosiku ako ty, stoj-co-stoj trval na svojich pravach, aj ked by ta to nic nestalo sa ich vzdat ??

Majesty

Ale no tak, takto nadavat na Bratislavcanky? :P

Ja som z Bratislavy od narodenia, ale tak nemozem suhlasit s tym, co bolo napisane.. Ako casto je to vidiet v auparku a v poluse a v eurovee avsak to neznamena ze na obycajnom mieste nie je mozne najst obycajny bratislavcanku.

A ked uz sme pri tom, 50% ludi sa aj tak sem len pristahovali z vychodu, stredu, severu a juhu, tak co? ;)

Tak ale akoze muzi!!! si ich vyberaju.. Po com je dopyt, tam vznikne aj ponuka..
Ak by chceli muzi jednoduche zeny, tak by take boli aj v Bratislave.

Kolko mimo-bratislavcaniek sem pride a su presne take ako popisujete..

jajka001_

a tebe sa to paci, co robis? inym sa to pacit nemusi...ak neporusujes niecie prava :) povedzme, ze malujes a paci sa to iba tebe. nikomu z okolia sa to nepaci. to ale neznamena ze to nie je zaujimave, len tych v okoli to nezaujima. ale inych ludi by to mohlo zaujimat. podstatne je aby to bavilo teba.

hehehihihaha

napr. Ako riesit stratu motivacie. Mam pocit ze nikomu sa nepaci co robim, ale to je asi nizkou sebadoverou.

ivana45

Potrebujes cinnost. Pracu. Platenu alebo dobrovolnicku. Pri praci budes stretavat ludi a aj ich najlepsie spoznas. Nielen kolegov, ale aj tych, pre koho budes robit, ich pribuznych, znamych,.. S niektorymi sa skamaratis, klud.
Dovera, to je beh na dlhe trate, to nejde rychlo. Casu mas dost. Rychlo sa da dovera len stratit.
Neodhanat ludi... mas pocit, ze ich odhanas? Potom si na najlepsiej ceste prestat byt neprijemna, ustipacna, nepriatelsky komentujuca, ... neviem, ty vies. Nauc sa pravidlo: Alebo povedat o cloveku nieco dobre alebo mlcat. Nic medi tym.

beskyd

to je aj pre zakladatelku temy, velke rady som tu dal vsetkym samotarom teraz:) len treba nad tym kus popremyslat a nasledne sa obzriet kolo seba..