Aky je Vas nazor na pauzu bo vztahu? Ako to zvladnut,ked ste to este nikdy nezazili? Boli to,je to pre mna neistota,co s tym?
pauza vo vztahu
pauza..to slovo nenavidim!pretože mi ju raz dal priatel, bola to strašna, fakt strašna boles...mali sme 40 dnovy "post".ja som sa mu snažila neozyvat a tak to aj dopadlo.uvedomil si čo prenho znamenam, a teraz sme spolu a sme štastny, zatial...
Asi to vydrzim a uvidim, ale nespolieham sa na to, ze to dobre dopadne....potom Vam napisem ako to skoncilo, dakujem za kazdy nazor co ste pridali a kazdy dalsi ktory sa tu este mozno vyskytne...stretavam sa totiz s roznymi nazormi, pozitivnymi aj negativnymi...takze asi mi neostava nic len cakat....a uvidi sa
kitana71, zrejme nemas na vyber. Laska sa vynutit neda. Dobra sprava je, ze on vaha. Nevie, ci vie byt bez teba.
Alebo to vie a pauza je len predstupen rozchodu, pomalsie davkovany sok.
Alebo ta chce vyprovokovat, aby si to ukoncila ty.
Vela discipliny ti zelam, nevnucuj sa. A neboj sa ani rozchodu. Stretnes pre seba vhodnejsieho. Teraz aspon nebudes stracat cas bezperspektivnym vztahom.
pauza = "milší" rozchod
pauza je zaciatkom konca vztahu
no zažila som,je to somarina,lebo nikdy sa nič tým nevyrieši ...
len to všetko zhorší ,predlži ...predlzi agoniu hroznu ...:( je to strasne ...bolestive ..
a potom uz aj ked sa ten vztah obnoví,nikdy to nie je dobre,strasne vela ran ostane a ludia tym trpia strasne ..je to neskutocne tazke a podla mna potom uz vztah sa neda udrzat ..aj ked sa dvaja rozhodnu dat dokopy ...tot moj nazor ..
a ver mi zazila som