Ahojte. Zaujimalo by ma, ako dlho sa uz na depresiu liecite a ci sa vobec niekto vyliecil. Ked ste brali/beriete lieky bolo vam stale dobre alebo vam obcas "preplo" a dostali ste aj napriek uzivaniu liekov do tazkych depkovych stavov?
A stava sa vam, ze niekedy v hlave pocitujete take elektricke vyboje?
Depresia - ako dlho sa liecite?
Vysadzujem lieky uz nejaky cas. Ale asi pojdem za doktorkou, nech mi ich troska pridvihne. Teraz je to akurat taka blba zhoda okolnosti. Vrr. Na hospitalizaciu sa necitim.
Odkedy beriem lieky, na ktore ma nastavili v nemocnici, tak som ziadne prepinanie nezazil. Ja beriem cirka tri antidepresiva a nie jedno. Doktor by ti napisal tak max. jedno AD.
Treba ist do nemocnice, aby ta spravne nastavili na lieky. Ambulatne sa to podla mna neda poriadne podchytit. Mne nemocnica pomohla v boji s depresiou, mam teraz super AD a citim sa ok.
Ja neviem.. Nejak mi je zas depresivne.
Ja si nemyslim, ze je to diskriminacia. Je uplne normalne, ze vsetci chcu zdravych, normalnych, zivotom lahko plavajucich ludi. Vola sa to prirodzeny vyber. Len ma mrzi, ze je to tak.
zewa mas uplnu pravdu...mozno by bolo fajn stretavat sa s ostatnymi depresivnymi ludmi a trochu sa moct poztazovat, aj ked to je asi nezrealizovatelne...svet nema rad negativnych ludi, vsade chcu len optimistov plnych energie a rozdavajucich usmevy sa na vsetky strany...diskriminacia
Ja by som neexperimentovala s nejakymi prirodnymi liekmi. Lekar predsalen vie, co mozes a co nie.
Mna niekedy mrzi, ze ludia s nami depresivnymi nemaju trpezlivost. Nemaju na nas nervy. Nikomu sa nechce pocuvat, ze nam je na hovno. Ved komu by sa aj chcelo. A to ma deprimuje este viac. Byt s tym sama. Prosto na vsetko sama. Ano raz za dva tyzdne sa vykecat u psychosa. Lenze to je len jedna hodina. A tak beriem lieky, aby som mohla medzi normalnymi ludmi ako tak fungovat, aby som mala z coho zit. Smiech cez slzy. Umela radost. A potom doma, v noci, ked vsetci spia pride kus reality. Ked mi potlacovane emocie z celeho dna utecu a mozem sa z toho aj zblaznit. Mam pocit, ze depresivny clovek po urciteom case, ked to uz aj rodinu omrzi, zostava strasne sam.
lejla1-tabletka Stastia?? ta existuje ale v tvojej hlave...mas krasne dieta ktore ta potrebuje,zi pre nu...vykasli sa na inych ludi...nepotrebujes ich...
Mam depresiu ale navsteva lekara ma este len caka. Mam vsak malinke babo ktore kojim a tak by som chcela vediet ci poznate nieco na prirodnej baze co by mi pomohlo...Prečo nie sú nejake tabletky šťastia??Mam pocit ze sa mi vsetko rúca.Manzel ma uz nemiluje a je mu to jedno,pratelia nemaju cas a mne sa uz nechce ani zit..
ja mam depresiu asi 12 rokov, myslim si, ze to uz tak ostane. ale elektricke vyboje v hlave necitim ;) skor vo vnutri take prazdno niekedy... antidepresiva mi nikdy velmi nepomahali. tak berem len lieky na uzkost a na spanie. niekedy mi uplne prepne jak vravis, a myslim na to najhorsie, niekedy mam aj pekne dni, ale tie zle prevazuju na sto percent. este som aj smutna z toho, ze musim byt niekedy taka smutna ;) ved ja neviem preco....