cím ozvlastnit "blowjob"?

wreck

rofl, adam, aky write-up! :DD

zana, ano, to som chcel navrhnut. na zenu to funguje urcite. len sa to nemusi kazdej pacit. takze to bude fungovat aj na chlapa. brko a pipinka su z rovnakeho materialu. len sa mu to nemusi pacit. :-)

alebo vyskusaj prechadzat po nom kockou ladu a potom ho zase kurit teplou pusinkou. a tak to striedaj. kocka ladu sposobi mierne opadnutie stojivosti, tvoja tepla pusinka to zase napravi. to by mozno mohlo byt zaujimave. netestovane, len taky napad.

žaňa

páči sa mu to:-).
co tak keby som cmulala haslerku alebo anticol alebo nieco take a pritom mu to robila.ma to nejaky efekt?citala som ze ano mate s tym skusenosti?

AdamKrt

BJ + rucna praca.
BJ + rucna praca + druha ruka masiruje vajicka.
rucna braca + BJ na vajicka

a este kombinacie napr. BJ s rucnou pracou, stimulaciou vajicok, pripadne stimulaciou prostaty, alebo vsetko naraz...

Alebo kombinacia s vakuovou pumpou, + BJ na vajicka.

Predavaju sa aj elektrosety, takze by sa dal kombinovat mini elektrosok na vajickach s blowjobom.

Kombinacia blowjobu, ked vyplachujes usta striedavo napr. teplou a studenou vodou, alebo mu das na penis napr. nejake pikao, med, atd.

Kombinacia vibratora na prostatu + blowjob, plus stimulacia vajicok.

Nejaky silnejsi vibrator a stimulacia vajicok + blowjob.

Stimulacia penisu vibratorom, alebo vibracnym vajickom + blowjob.

Pouzitie skrtiaceho kruzka na penis + blowjob.

Dotykova stimulacia silnym vibratorom pod gulkami, kde usti trubica k analu + blowjob.

Blowjob + Mentos.

Rychle striedanie klasickeho styku a blowjob.

Blowjob + pumpicky na bradavky.

Blowjob + vaginalna alebo skor prsna pumpa, ale nasadena muzovi na vajicka...

Sat ustami vajicka, alias blowjob na vajickach a na penis pouzit nejaky latexovy masturbator.

Da sa vymyslat aj dalej este trochu, ale to by sa zvysoval pocet ruk, ust - cize ludi... a to vela ludom nesadne.