Potrebujem poradiť či by mi pristala cestička na stred ? Typ mojej tváre: je taká guľatejšie, mám nízke čelo a vlasy mám ostrihané na postupku? A ešte sa chcem spýtať či nepoynáte nijaký účes, ktorý dodá vlasom objem?
Cestička na stred?
ako pisu dole, treba hodit foto ....... jaaaaaj ,ako by sa zopar ludi potesilo :-)))
Ináč moje vlasy vyzerajú "najobjemnejšie", keď ich mám zostrihané v jednej dĺžke, proste všetky dorovna, postupky mi na objeme vôbec nepridávajú, vlasy mám jemné a nie úplne husté. Ale u niekoho to môže vyzerať ináč. Cestička na stred je teraz ináč celkom "in" :-)
no to by chcelo fotku:Dniekomu cestička na stred pristane a niekomu nie, poznám jednu babu kt. má tiež golatú tvéar a jej pristane ale mne čo mám tiež gulatú tvár a kratšie vlasy s ofinkuo do postupna vobec,vyzerám tak hrozne ale veď možeš skúsiť sa raz ozmývať a spravid si účes na stred a keď sa ti to nebude páčit len to zmyješ a nahodíš s5 starý look:D
objem vlasov dodava postupne ostrihane vlasy. nepouzivat ziadne stylingove pripravky a sampony so silikonmi, kondicioner len na konce.
ale ci by ti pristala cesticka na stred.. neviem. vyskusaj, uvidis