Kde sa da kupit Ryor kozmetika?

Vanillka

Da sa kupit aj v niektorých predajniach Tetadrogerie, niektoré su originál predajne a niekto franchising, takze myslim, ze v tych franchizovanych to bolo, kde som to videla

wondergrey

ryor je ozaj perfektná značka kozmetiky...dokonca pre problemovu citlivu plet...a v beznej drogerke som ju nezbadala ale na notino.sk ju najdes urcite ;)

anjelik9

v teta, nachema abo v lekarni mavaju nejake veci ale v lekarni si to môžeš dať objednať abo aryor.sk a neviem odkial si ale v blave maju aj predajne vlastne...ja osobne bud ked daco natrafim v obchode alebo ked chcem toho viacej si objednavam z ich stranky a majú aj super odličovač ;)

Nikol :P

Baby ja si od nich objednavam cez net a mozete si zakupit aj ich produkty v baleniach pre kozmeticke salony to sa oplati omnoho viacc je to v pohode kozmetika a aj ucinna

slnco

manda276- ja som si tú penu chcela tiež kúpiť,ale vtedy mi bolo ľúto peňazí,lebo sa mi zdala malá :)) Dr.Muller je tiež v lekárni... ja mám mastnejšiu pleť a akné,takže mi ju trochu vysuší ale zabráni vzniku vyrážok...teda ak máš suchšiu pleť,nekupuj si to. :)

BBella

Ryor som videla v Tete drogerii, ale neviem, ci vo vsetkych...ale isto v meste v Tescu v Ke. Taka mala drogeria Teta zasita...aj ja sa chystam vyskusat tuto kozmetiku

manda276

dakujem pekne :) no ja by som hlavne chcela tu penu...ked miniem tuto co mam teraz - sebamed - je celkom dobra...ale uz som sa zmierila s tym, ze mi nic dokonale nepomoze...ale nevadi...aj tak stale skusam...a kde presne si kupila ten Dr.Muller? mozno tu kozmetiku niekedy vyskusam....