lebo doktorka mi povedala že ona mi nepredpíše 50 rokov stare ad a kopou nu
môže všeobecný lekár predpísať tricyklické antidepresíva?
všeobecný lekár ti to nepredpíše,nemôže zasahovať do liečby psychiatra a ani nevie aké lieky ti predpísal psychiater a aby sa spolu "nebili"
SSRI setralin a fluvoxamin su schvalene na liecbu aj malych deti. Cize mas zle informacie.
A co sa tyka tvojej liecby, je mi ukradnuta, liec sa pre mna za mna aj cyankali. A co sa tyka psychiatrickych portalov, urcite nie som "na vsetkych" a urcite nie pravidelne, tvoje dristy su vsak lahko identifikovatelne.
LXRa-prosim, poucovanie si nechaj pre seba, ja mam viac vedomosti a nastudovanych mozno viac studii, nez o akych si ty vobec pocula.
"aj nove AD a AP maju tolko NU ze tazko povedat ci je to viac alebo menej ako mali TCA" - najdi si klinicke studie novych AD, ktore su vacsinou porovnavane prave s TCA, z nich pochadzaju data o nizsom vyskyte NU. Farmakodynamika TCA je zodpovedna za vyssiu incidenciu NU, su to znacne neselektivne molekuly.
tpch ty si na vsetkych psychiatrickych potraloch?
napr. noveril je TCA a ma relativne malo NU. aj nove AD a AP maju tolko NU ze tazko povedat ci je to viac alebo menej ako mali TCA. mnohe TCA sa mozu predpisovat uz detom od 6 rokov. ssricka okrem escitalopramu sa nemozu pokial viem
squash alias freestyler-ked sa ti nepozdava liecba, zmen psychiatra. Uzivat lieky poza chrbat lekara, ktory ta lieci, je uplne zle. Obvodaka do toho netahaj, podla mojho nazoru nebude ochotny zasahovat do liecby psychiatra. Ked si vysadil Fevarin kvoli "zahmlenemu videniu", tak tricyklika vysmaris von oknom po prvej tablete, pretoze co sa tyka neziaducich ucinkov su na tom ovela-ovela horsie ako napriklad Fevarin ci ine SSRI.