moj pribeh...mala som anorexiu a vtedy mi kazdy hovoriL: priber musis vela jest si chuda nevyzeras dobre...tak som zacala zrat...a uz rok sa nesie moje obdobie zachvatoveho prejedania....ja uz neverim ze sa z toho niekedy dostanem...uz som si to hovorila tolkokrat..tolko som si sllubovala..hladala konicky...ach skoda reci...ak mam takto zit do konca zivota tak ani nechcem zit...som sama opustena mam malo kamaratov..je tu niekto taky co sa citi tak isto??
naozaj to robim pre nedostatok lasky?
To radsej nezit ako takto... ale se... na to, sebalutost JE TO NAJHORSIE CO MA POSTRETLO.. aka som len neuspesna chudera.....
som to ale skratila :D sorry som tu dlho nebola chcela som sa vyrozpravat :D
ach jaj vymazalo mi cely prispevok , tak to skratim , kocky nie len dobry frajer nam pomoze alebo laska, ja som mala frajera och ako som ho mala strasne rada, keby ste ho videli, fotil do casakov proste krasny muz :D popritom podnikal , uspesny , krasny , vzdelany z dobrych pomerov vsetko bolo neuveritelne, o svojom probleme teraz nemyslim zachvatove.... ale anorexiu som sa mu raz pod vplyvom finlandie :D povedala :D , zobral to co ja viem , nebol sokovany , nebol sentimentalny, tak nejak to proste zobral neriesil , no a k jedlu nejaku dobu sme boli spolu nonstop - pat mesiacov - baby to bolo super nieco co som roky nezazila, na ranajky som dostala kolacik, a ked chcel prist zachvat mohla som ist do prdele lebo sme sli trebars na kupko a nemohla som mat pred nim zachvat ked som vydrzala nejaku hodinu ono to odislo samo a hlavne kazde rano co som vstala vedla neho som nemyslela len na jedlo, isli sme obedovat jedla som to co on , ci uz vyprazanu kacku alebo hocico aj syr s hranolkami :D a proste sme sa najedli a sli prec ako normalny ludia , viete si to vobec predstavit :D normalne som mala pocit ze to zvladnem a ze raz budem normalna ten clovek mi ukazal ze to fakt ide :D sli sme vecer na hambac desiati ludia dala som si tak ako kazdy iny, ziadne vycitky iba srandovanie pri jedle s ludmi, neviem ci ma tu niekto pochopi ako to mysim ale nebolo to prvy krat za tie roky myslenie na to ci mozem zjest este tieto dve bobulky hrasku a kolko to ma asi kalorii, alebo moj druhy variant nazrat sa tak az sa nemoct postavit a stale jest jest a jest, no a teraz dlho ocakavany happy end rozpravky, opustil ma a povedal nasmu okoliu mame cca 80 spolocnych znamich , super co :D , tak vsetkym povedal ze vobec nevyzeram tak ako ked sme sa spoznali, ze som pribrate jelito a on taku babu nepotrebuje, zlaty ze :D po cca siestich rokcoh sa mi vaha vymkla na styri mesiace kontrole a vidite dievcata hned kopacky :D neriesim chudnem ... a opustena maoam to je vacsinou nas problem , nevazime si same seba, chceme byt najlepsie a vsetko musi byt tip top, bohuzial si asi v tych nasich hlavickach nedokazeme uvedomit ze nech robime co robime vzdy prejde v nejakom nakupnom centre okolo nas baba co bude chudsia ako my
opustena prave som na to reagovala do temy zachvatove prezieranie citim sa tak isto ako ty
maoam...presne som sa v tvojich slovach nasla...stale si myslim ze som neni dobra taka aka som stale sa chcem menit aby som bola lepsie a lepsia a aj to s tou rodinou je pravda...ja neviem ale ja si s nimi velmi nerozumiem...ale hlavne je to v tom ze som mala 2 super kamosov ale obaja sa odstahovali a teraz sa vidime strasne malo...je mi to velmi luto lebo ja ked sa na niekoho naviazem tak poriadne..a je to pravda neznasam samu seba...neviem ako to zmenit tolko som sa snazila...weva a presne co si napisala chcem uskutocnit uz som pisala do utulku no este sa mi neozvali ale cez vikend tam chcem ist...ale ja neviem ja sa bojim vysmechu...lebo za tento rok som poriadne pribrala a bojim sa ze ma ludia budu ohovarat ukazovat na mna..ja viem ze je to hlavne v mojej hlave..ale strasne sa bojim...ze ma zavrhnu :( a studujem som na strednej skole...
hej myslel som ako priatela. Studujes ci pracujes? Skus si najst nejaku inu drogu. Ja viem mne sa to lahko pise, ale urcite sa najde nejaka kamaratka, s ktorou si vyrazis niekam na babksu jazdu pobalit nejakych chlapcov trosku vypnut :) uvidis aj zabudnes na prezieranie. Musis viac chodit von ked budes doma bude to tazsie. Aj ja ked som doma a sa nudim tak mi po rozume jedlo chodi :D Kolko mas rokov? Z akeho si mesta?
Skus pripadne urobit prvy krok a ist za nemi Ty... Pripadne sa venovat tym, co lasku potrebuje - ja neviem, ist pomahat do utulku alebo tak... Tazko sa zacina, ale len sediet a cakat nepomoze, ved ako pises kazdy ma svoje problemy, taky je zivot...
najcastejsie stoja za tymito problemami vaznejsie rodinne a hlavne emocionalne problemy, nedostatok pozornosti, uznania a rozletu v rodine, pocit ze nie som dost dobra taka aka som, ale len ked som taka aku ma oni chcu mat, prilisna diktatura alebo naopak privelka benevolencia v rodine, casto je tam konflikt matka-dcera, aj skryty, alebo davny
celkovo chyba nedostatok aj SEBAlasky, pokoja, vyrovnania, takeho vnutorneho naplnenia a to sa nahradza jedlom a zvlast sladkym, asi mas pocit ze TO aka si nie je dobre, ale to nie je pravda, je to vsetko inak
potrebujes iny zivot, sebarealizaciu, ludi ktori ta prijmu taku aka si ale zacat musis od seba, viac sa lubit, viac si seba vazit, viac mat pred sebou a tym co robis a dokazes respekt, ked ti ho okolie nedava, neocakavaj ho, nie od tychto ludi, casom pridu ini - ale najprv sa musis zmenit ty sama v sebe
je to dlha cesta
myslis ako priatela??...tak to myslim ze ano...ale to je tak ze proste ja mam aj pocit ze cela rodina na mna kasle...byvam s rodicmi a so setrou a oni maju kazdy svoje problemy...a moju babku dedka tety a neviem koho som nevidela ani nepamatam..oni tas pozriet nepridu kedze mi nebyvame v tom istom meste..proste stale som sama tak si to takzo vynahradzujem...ja chcem s tym prestat a velmi lebo viem ze skodim len sebe...ale to je ako droga..je to silnejsie ako ja :(
mas vnutorny pocit, ze ak by si si nasla lasku, ze by si s tym prestala?