Na magnet.rezonancii mi zistili výrazné vyklenutie platničiekC4,C5,C6 s kontaktom na miechu.Bola mi doporučená operácia.Ja stále váham a bojím sa .Má niekto skúsenosť s takouto operáciou krčnej chrbtice?
Operovať?
operovali ma v Nových Zámkoch, nedám na nich dopustiť, v pondelok som nastúpila, v utorok m operovali, dostala som novú platničku, vo štvrtok som bola doma, po mesiaci som začala cvičiť na rehabke a po troch som išla do kúpeľov. Teraz mám problémy s chrbtom, nezdvihnem nič ťažké, musím ležať na ortopedickom matraci, dávať si pozor na zimu, ale n druhej strane, bolesti hlavy, ktoré som mala, boli horšie. mj mail je svivanka@gmail.com, keby niečo, pýtaj sa
ivanečenka prosím ťa napíš mi o tom viac,kde ťa operovali a čo presne ti operovali.Budem ti veľmi povdačná,môžeš aj na mail ankasamko@gmail.com
ja som po operácii krčnej chrbtice, vyše roka, predtým ma bolela hlava, teraz chrbát... ale išla by som do toho zas
a vieš niečo o takejto operácii?
ja by som isla.. ved ludia dnes chodia na ovela zlozitejsie operacie ako je tato.
bez operacie sa to asi nevyriesi
Už som obj.na operáciu,ale aj tak nie som rozhodnutá,či na ňu pôjdem.Keby som sa mohla porozprávať s niekým kto už tým prešiel.