Nevládzem žiť

Príspevok v téme: Nevládzem žiť
damned_chelsea

Už nemám síl... nič nezvládam psychicky... všetko sa mi rúca... každá maličkosť ma vykoľají. Aj to málo čo som mala som stratila... všetkých kamarátov... už sa nemám ani ským porozprávať všetci si našli iné záujmy a ja som len taký výplň ktorej sa ozvú len keď už nemajú inú možnosť. Neviem si nájsť nových kamarátov. Niesom až tak komunikatívna. Niektoré typy ľudí vyslovene že neznesiem. S rodinou to tiež nieje bohviečo. Všetci sú vážne chorý. A jediný kto sa o mňa naozaj zaujíma je môj pes. A aby toho ešte nebolo málo osoba na ktorej mi najviac záležalo ma poslala kade ľahšie a teraz ma úplne ignoruje... ba dokonca by som povedala že mi robí aj napriek... vážne ž neviem čo si počnem. Aj toto píšem už len tak že keď si to čítam mi je normálne na smiech aký mám posratý život.

majo24

aha, prepac.. pochopil som trosku inak tvoj prvy prispevok ..

ja som bol v tvojom veku vo velkej partii... a tiez sa casom partia rozpadla... proste sme skoncili skolu a kazdy z nas zacal pracovat.. niektory si vo svojej praci nasli inu partiu a "presli" do nej.. niektory sa zalubili do alkoholu a zacali sa mu venovat viac ako som sa mu chcel venovat ja.

svet sa pre mna nezrutil (ale tiez som mal podobne pocity ako ty) ale nastastie som ostal s 2 kamaratmi s ktorymi som doteraz.. ale viem ze to nebude trvat vecne a pridem mozno aj o nich.. zivot je zmena a nic nie je vecne..

ver mi, to co sa ti stalo je uplne normalna vec a stane sa to kazdemu :)... nie je to nic co by niekto nepoznal - nie je dovod si namyslat ze sa ti serie zivot...

a co daka laska? to vyriesi takmer vsetko...

damned_chelsea

no ale bacha, ja som nepovedala že ma ignorujú kamaráti... ja som napísala že oni si našli iné záujmy a pproste na mňa už čas zrazu nemajú... a stým už ja nič nezmôžem , že sa všetci zrazu roulietali do sveta a ostala som prakticky sama...
a mám 20

majo24

si sa vyhla jednej odpovedi :)

pouvazuj preco ta kamarati ignoruju... niektory ludia si svoju vlastnu chybu/chyby neuvedomuju automaticky, ale az vtedy ked sa nieco stane. moj sused si rovnako myslel ze sa na neho vsetci vykaslali lebo su vsetci "blbi". a doteraz sa neuvedomil, alebo ma az prilis masivne ego, nato aby si priznal svoj podiel viny..

na druhu stranu, existuju aj "kamarati", ktory za trapenie nestoja..

kolko mas rokov?

damned_chelsea

no určite že mám... ale väčšina z nich je taká že sa im môžem venovať len sama lebo na danom mieste kde sa nachádzam iné možnosti nemám... a druhé veci ktoré by ma bavili by som potrebovala aj nejakých "parťákov" ktorých na nešťastie nemám

majo24

ono ma vsetko nejaky dovod.. neuvazovala si nad tym kde moze byt chyba? myslis ze iba v komunikativnosti? ja mam kamarata, ktory toho moc nenakeca, a predsa mi to nijak nevadi.. ty mas nejake zaujmi?