Krvácanie pri milovaní

Príspevok v téme: Krvácanie pri milovaní
borievka2

Chcela by som sa opýtať, či je to prirodzené, že žena v ovulačnom cykle má pomer s mužom a pri tom zrazu začne krvácať (nie čistá krv, ale taká hnedkasto sfarbená). Nikdy sa mi to ešte nestalo, mám 34 rokov a neviem si to vysvetliť. Pred tým som mala bolesti v podbruší čo mi posledný polrok sa vždy objavovalo, keď som mala ovuláciu. Viem presne kedy ju vždy mám. Len začínam pociťovať také stavy, že napríklad : nikdy som nemala tak silné krvácanie ako posledný polrok a to že miniem prvé dva dni 2 balíky hygienických vložkou, tak to asi nie je normálne. Mám pri menštruácií aj strašné bolesti žíl na nohách. Niekedy sa mi stáva, že sa mi ani chodiť nedá. Len teraz zrovna včera ešte aj pri pohlavnom styku to krvácanie, tak som z toho vystrašená. Hneď poobede som aj zbadala že začínam mať zápal. Ale u mňa zápal vždy býva z niečoho, môže byť aj spôsobený z používania kondómu, keď ho nikdy nepoužívam a teraz zrovna som ho použila? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď

Miska_Pipiska

borievka2, z mojho lajckeho pohladu to normalne nie je. Ale co ma velmi zaujima je, na co to sem pises? Tebe sa tvoj problem zda taky, ze ti ho tu pomoze niekto takto na "internetovu dialku" vyriesit?

Trva ti to pol roka, a ty cakas. Mozno pisem mierne podrazdene, ale prepac, nemam rada ludi, ktori sa o svoje zdravie nestaraju a zacnu to riesit az po dlhom case ked su tie problemy neunosne.

Radim ti ist hned v stredu ku gynekologovi a zelam ti, aby si nemala nic vazne. A ak aj, bozechran, budes mat nieco vazne, sama si mozes buchat hlavu o stenu, preco si nesla k lekarovi skor. Mozno by sa to dalo liecit ovela lahsie.