Lieky na spanie

Príspevok v téme: Lieky na spanie
poradtemi

Zdravim ...
píšm tento prispevok prelo , lebo beriem lieky na spanie uz asi rok , priebezne nie pravidelne ... HYPNOTIKá myslim si že su to tie , typu zopiclon , zolpidem , a gerodorm ,mal som strasne velke problemy so spanim a so spankom a mal som naruseny biorytmus , vysadil som ich , lebo ten spanok nebol taky ako by mal byt aj ked som bol na liekoch som sa zobudil a isiel som spat dalej a potom som bol prespatýa aj tak to bol len umelý spánok , som bol prespatý len vedome nebol som uvolnený ani nacerpaný energie ... a po case sa citim byt tak trochu otupený ....
chcem sa opytat ako mam liecit svoju nespavost ??ako napravit biorytmus ??

Zajko33

keď nevieš spať je to problém psychiky. Môže to byť spôsobené stresom, neúspechom, prepracovaním, atď. Nepíšeš o tom, čo môže byť príčinou tvojho stavu. Užívanie liekov je beh na krátku trať, docieliš tým iba závislosť od liekov. Je dôležité si uvedomiť, čo spôsobuje tvoj stav a následne to riešiť.

alamka

A ako dlho ti to trva? Presne ako napisal Maros, tiez ti radim psychiatra. Inak insomnia moze prerast do chronickej insomnie a potom je to este vacsi problem, tak necakaj kym sa to zhorsi.

Maros75

Skor by som ti radil navstivit psychiatra.....
Treba riesit psychiku problemu aj liekmi .
Na nespavost by som ti doporucil Stilnox,ale len na par tyzdnov.

MatoK

autogenny trening je v principe vo vela pripadoch zbytocny. Jednak si clovek sam nevie spravne formulovat sugescie a jednak autogenny trening pred spankom sposobi to, ze skor ako sa stihnes dostat z lahkeho hypnotickeho stavu tak zaspis a zobudis sa prave v tomto stave.

Prilis dlhy "pobyt" v tomto stae sposobuje rozrusenie, nevyrovnanost, stres, uzkost a lahke ovplyvnenie negativnymi slovami a myalienkami.

lucky...

Ked nechces spat tak nespi. Naco znasilnujes svoj spanok? Aby si nedopadol ako Jackson. Poohliadni sa vo svojom zivote. Si stále doma a nevieš či je deň alebo noc?