poradte mi chcem zhodit 5kg cvicit cvicim ale nic z toho neviem asi to uz nejde a chcem sa spytat na tablety ze ci naozaj ucinkuju???abo je to len faam ze schudnete po nich?mate skusenosti?ake?poradte?a aj nazov napiste o ake ide dakujeem
Tabletky na chudnutie
Osobne mám tiež veľmi dobré skúsenosti s LKVB6, je však treba aj zmeniť prístup k stravovaniu, pohybu a celkovo životný štýl. Kiri má pravdu. Inak toto je prípravok , ktorý podporuje chudnutie prirodzeným spôsobom a nemá žiadne nežiadúce účinky, práve naopak je na zlepšenie metabolizmu a činnosti štítnej žľazy, chudnutie je skôr druhotné a následné po celkovom ozdravení. Na www.lkvb6.sk si môžte prečítať aj článok ako funguje chudnutie s LKVB6 a pohyb je toho súčasťou. LKVB nás vie naštartovať, ale potom musíme aj mi preto niečo urobiť a to je problém väčšiny z nás, ktorým chutia sladkosti a iné kalorický bohaté dobroty, pritom nemáme čas alebo sa nám nechce zacvičiť si. Žiaľ, to za nás nemôže urobiť nikto a nič.
Miluje pu-erh! Pijem ho roky, ale tajomstvo spociva v tom, ze ho treba pit KAZDY den - asi 3 salky, co je liter. Je super chutny - ako hlina....nesmej sa, fakt tak chuti, je to moj oblubeny...
Ten ocot kupis v hociktorom supermarkete, len si nekup zakonite ten NAJlacnejsi, nemusel by Ti chutit. Ale ak budu mat iba jeden druh, tak ho prosto kup a mas pokoj.
PRE KIRI:A KDE BY SOM MOHLA TEN KVALITNY JABLCNY OCOT KUPIT?TIEZ TO PREDAVAJU V LEKARNI CI AJ V POTRAVINACH?ZATIAL SOM V ZAHRANICI ALE KED PRIDEM DOMOV CHCELA BY SOM VYSKUSAT NEJAKE TIE METODY NA CHUDNUTIE.TAK CHCEM SKUSIT AJ TENTO OCOT.A OZAJ CO SI MYSLIS O TOM CAJI PU ERH.VELMI SI HO CHVALIA.NEVIES KDE SA DA TENTO CAJ ZOHNAT?DAKUJEM
Zrzka: ja vobec netvrdim, ze staci do seba hadzat LKVB6 a problem je vyrieseny. Bez obmedzeneho stravovania a bez pohybu mozte do seba napchat vsetky tabletky sveta a zapijat ich litrami jablcneho octu a ucinok bude mizerny. A okrem toho....neexistuje jednotná vec, ci liek, kt. by vyrieslila akykolvek celosvetovy problem.
Zuzka: ak chces pit jablcny ocot, kup si kvalitny, aby Ti aj chutil. Najlepsie je pit ho nalacno, resp. pred jedlom - nalej si za lyzicku do pohara s vodou. Najskôr Ti to bude chutit ako skysnute vino, ale rychlo si zvyknes. Ja som ale tocila o tom, ze samotny jablcny ocot nie je taky ucinny, ako ked je v kombinacii s tymi dalsimi vecami, o kt. som pisala. mozes si ich bud vsetky kupit v lekarni osve, alebo rovno ako tabletky LKVB6. Ale ak chces skusit iba pitie jablcneho octu, nemoze Ti to uskodit skor naopak. Inak jab. ocot velmi pomaha ludom, co maju problem s vyprazdnovanim..
kiri, je to tvoj nazor a tvoje skusenosti. len keby boli tie tabletky take ucinne, tak potom nie je celosvetovy problem s obezitou.. asi tolko ja mam k tomu..
Zuzka, v LKVB6 je aj jablcny ocot. Okrem toho este jod, lecitin a vitamin B6. To je stvorkombinacia, ktora spaluje tuky lepsie, ako kazda zlozka z nich osamote.