Slabý duch na teste

Príspevok v téme: Slabý duch na teste
lejduska

ahojte, v piatok som si robila tehu test a stale nad tym rozmyslam. najprv som myslela, ze je neg. ale potom som zbadala nieco a bol to slabucky duch, skor ako tien, tazko definovat farbu ale nieco tam je. tak rozmyslam ci to nieco moze znamenat alebo je takyto naznak na kazdom teste?? ake mate skusenosti? ja som si to na neg. teste zatial nevsimla..

lejduska

viem, ze to nie je doveryhodne ale viem, ze zeny tak robia..a nemoze kazdy mesiac cakat kymnie som tehu oooch., asi test nebudem opakovat v stredu idem ku gyn lebo dnes nerobil..tak mam zvedavost

Lulu2011

opakuj test o 3 dni, ak bude negativny, tehotna nie si, zeny robia tu chybu, ze obzeraju test pomaly s lupou a aj hodinu po pouziti, aj ja som tak kedysi robila a tiez som tam videla duchov :)) samozrejme som tehotna nebola, v krvi nic nenasli

lejduska

diky, no musim nieco spravit lebo moj lekar dnes nerobi..a ja vazne nvm ci to moze byt tehu.pred 3 tyzdnami som bola u lekara dal mi lieky na vyvolanie ms a robil ultrazvuk nic tam nebolo, lieky som vybrala 12 dni pockala a furt nic, ani naznak ani spinenie ci bolesti brucha.tak som v piatok nevydrzala a spravila si test ale malo citlivy a vecer., ja ani nvm ci sa to da vobec neviemn kedy bola ovulacia kedze ms som mala 1.9.

Heatherka

boze babyyy, duch je uplne normalne pomenovanie pre slabucku druhu ciarku :) no a vacsinou je duch hned, ak si tehotna ale HCG je nizke. skus urobit test o dva, tri dni. mala by zosilniet alebo nebyt vobec. vacisnou aj je duch hned je to tehotenstvo, ale ako pises, ze to bolo azpotom tak to je take diskutabilne, testy o par minut su uz neplatne. skus digitalny testik. bud ti napise, ze si tehotna a v ktorom tyzdni alebo, ze vobec :)

*inko

duch? :) tiež som o tom nepočula v takejto súvislosti...asi to má svoje opodstatnenie, druhá palička má nielenže slabú farbu, ale častokrát aj straší:)

Joo

este som si test neodskusala ...... nevedela som ,ze sa to povie duch :-) ........ ale ,ako sa poznam .... juuj to by bola panika ba priam hromadne zdesenie

lejduska

noo pocat z ducha sa podarilo iba raz! :) ano urcite je to menej nakladne chovat ducha ako babo. a co nepozas, ze sa druha ciarka ktoru slabo vidiet nazyva duch? a halloween je az v pondelok. thanks za skvostne odpovede potesili ste ma

Joo

ty si to tak podarene nazvala :)) ...... ze duch ........ niekto pocne Z ducha......... ty by si pocala ducha ....... zlate :-)
aj ja chcem ....... moze byt radost chovat ducha ,ani to moc nestoji