poradte mi ktora je dobra zehlicka na moj typ vlasov? mam ich kucerave, zaroven suche, krepovite, jemne a dlhe. (Viem, ze mi budete pisat, ze ich je skoda takto nicit, no moje vlasy nemaju ziaden tvar a to sa o nich staram skutocne poriadne (masky, kondicionery, olejceky), stale su rozlietane na kazdu stranu, cast vlasov trochu rovna, cast kucerava, vyzeraa to otrasne). Neodvazim sa ist ani raz s rozpustenymi vlasmi von, pretoze by som sa hanbila. Potrebujem ich skrotit - aku zehlicku odporucate? Napiste mi typ vasich vlasov a zehlicku ktora Vam pomaha, resp. typ zehlicky na moje vlasy. ĎAKUJEM.
zehlicka (vlasy kucerave, suche, jemne, dlhe)
Zdravím najlepšie žehličky na vlasy nájdete v tomto článku - www.testado.sk
Joo - dakujem moc za informacie a rady :))
takze tie pripravky su (pouzivaju sa pred zehlenim) :
Loreal - Tecni,art } kupovala to cez internet v obchde to nedostat
a dalsi je :
WeHo - Light tears } ten si kupovala u svojej kadernicky ..... skus sa popytat .....
a este mozem ti odporucit :
ked si umyjes vlasky pouzi pripravok- Bio kokosovy olej (na Bio-market) treba ho pouzit na mokre vlasy
:-)
nemas za co :-)
dakujem velmi pekne za info :)
este pred zehlenim pouziva nieco na vlasky (pripravok) ,ale aky neviem :-( mozno zajtra ti napisem ........ ked s nou budem
podobne ako ty pises ,len ona ma take prstienky a prave tato zehlicka jej vlasky pekne rovna ........ dokonca som ju nespoznala s rovnymi ....... a co ju potesilo ,ze jej tie rovne vlasy i drzia a nekuceraveju sa ,ked je von vlhko ........... :)
dakujem,.. a ake ma vlasy?
znama pouziva Philips HP 8361 moc je spokojna ....... treba odskusat