uzlinky na krku

Príspevok v téme: uzlinky na krku
anicka

dcerka ma na lavej strane krku uz mesiac a pol uzkinku ktora je vo velkosti hraska niekedy sa zvecsi inokedy zmensi nikdy vsak nie viac pred mesiacom prekonala zapal priedusiek a teraz je trosku nachladena snad by som este dodala ze jej idu zubky a ma aj zvyseny pocet leukocitov 13 lekar povedal ze je to u deti bezne viete my niekto poradit dakujem a vraj uzlinky trvaju dlhsie kym zmiznu ako samotna chproba poradte nejaky recept

ivka2

Ja ti tiez odporucam dat sa vysetrit aj na onkologii, oni ti odoberu vzorku z uzliny a daju na histologiu aby zistili ci nemas nador....viem ze mas strach ale lepsie teraz ako ked uz bude neskoro..teraz ak by aj tam nieco bolo tak sa to da liecit a vyliecit....kamoskin syn sa teraz lieci, a uz mu pomizli vsetky uzliny ale musi este paru mesiace brat liecbu(chemoterapiu).

dalila

Ahoj,ja mam tiez na pravej strane na krhu uzlinu,pri vysetreni zistili ze som prekonala mononukleozu a tiz toxoplazmozu.Tiez som mala zle pecenove testy.Lekarka povedala ze sa to ma sledovat ci sa nezvacsuje,alebo ci sa neobjavia dalsie.Teraz som neprekonala ziadnu chorobu,teda aspon ja o tom neviem.Zacala som sa zle citit,bola som na masazi a maser mi nasiel pod pazuchami a na pravych rebrach dalsie uzliny.Tak teraz tiez neviem co robit.A este k tomu, mam uz vyse roka zvysenu teplotu 37-37,2 a nevedia z coho.Poradi mi niekto?Lekarka na hematologii mi odporucila ,aby som si dala zobrat vzorku z kostnej drene,ale to som odmietla.Neviem ci som urobila dobre,ale mala som strach.

kuki

ja som mala tiez na krku uzliny, dlho po chripke. tak som sa na to postazovala mame, a ona ze pri mononukleoze sa robia takto uzliny, ale doktorka urcila diagnozu ze mam zapal priedusiek. to bolo asi pred rokom v aprili. v lete som isla ku gynekologicke na kazdorocne testy a samozrejme pecenove mi vysli uplne zle. poslala ma k obvodnej, nech zistime povod. a po krvnom vysetreni mi naozaj vyslo, ze som v aprili prekonala mononukleozu. takze ja len tak, uzliny su aj pri mononukleoze :-)

silvias

PYRANA je to normálne ak prekonáš chrípku angínu a podobne,ale ak to máš stále neustále a nie si chorá už to nie je dobre.Viem,že to môže byť veľmi nebezpečné preto to treba liečiť!!!

pyrana

Ja mam uz asi 2 roky tiez na krku take dve male hrcky vo velkosti hrasku, mne vsetci doktori, kedze ich mam v rodine neurekom, povedali, ze je to normalne, najma po prekonani chripky, zapalu priedusiek, anginy a pod.Ale pre tvoje kludne svedomie chodite s dcerkou na nejake vysetrenie.

silvias

Dobrý den!!
Z uzlinami to nie je sranada,ale teraz sú už dostupné lieky a kvapky na vyliečenie odporučujem LYMPHOMYOSOT sú to kvapky a dobre zaberajúúúú!!!

martin888

Ahoj, ja mam 16 rokov a mam na pravej strane mam zvacsenu uzlinu ale od 4 rokov, [podla mna je to normalne a nemusis sa nicoho obavat, ak jej to nerobi ziadne problemi tak je to dobre a neobavaj sa a ja to mam zvacsene stale aj ked som zdravy aj ked som chory uz som stim bol aj na vysetreiach lebo som sa bal, ale je to absolune normalne ...