Sex s myšlienkami na iné

Príspevok v téme: Sex s myšlienkami na iné
Delissa23

Mám priateľa 9 mesiacov a včera sme len tak kecali a priznal sa mi, že pri sexe myslí na iné ženy. Veľa som o tom už čítala, viem, že u chlapov to je bežné, ale cítim sa teraz trochu sklamane. Inak si veľmi rozumieme vo všetkom, máme otvorený vzťah a všetko klape. Len toto som radšej asi chcela prepočuť. Ako to beriete vy?

jajka001_

ja pri sexe tiez nemyslim na ineho a verim tomu ze on tiez nie. ale tak netrapilo by ma to keby hej, teraz, predtym by ma to trapilo ale predtym to stopro ani nerobil :)) a nehovori sa to. uz len kvoli tomu aby sa to toho druheho nedotklo.

bibi123

Tak my sme s manzelom asi rarita, ale mozem odprisahat, ze za nejakych 9 rokov, co sme sa milovali, som nemyslela na ineho chlapa, on vraj udajne tiez nie... nikdy nesexujeme po tme, radi sa na tom pri sebe pozerame:o) a taki kreativni zase nie sme, aby sme si vedeli s otvorenymi ocami predstavovat nieciu tvar...
ale ked uz to chlap robi, podla mna by to frajerke nemusel vesat na nos...

Delissa23

Veď jasné. Ja to chápem, nepopieram, že možno to raz príde aj na mňa, ale tak neviem, nie je mi príjemná predstava, žeby sa vzrušoval napr. na nejakej kamarátke a ešte pri predstave, že ju poznám. Ale taký je život neovplyvním to. Ale ako vidím ľudia to zvyknú brať v pohode takže si z toho nejakú ťažkú hlavu robiť už nebudem.

Laurina22

No tak teraz neviem co je lepsie:-)

Ani ja vzdy nemyslim na priatela:-)A viem,ze ani on na mna.Sak by sme sa zblaznili cely zivot aby len mna mal v hlave?A ja jeho?

Delissa23

Ako ja si to vážim to je pravda. Práve najviac si cením úprimnosť, aj dá sa povedať nepovedal nič čo by som si nemyslela, len tak neviem nejak to so mnou trochu pohlo a mám to teraz v hlave. Skôr sa bojím, či potom ma aj raz nepodvedie. Ale asi je zbytočné to všetko teraz riešiť.