Mam šestnásť rokov a po kratkej predohre si do dierky vlozim aj tri prsteky a pekne si prstujem obcas si to urobim s uhorkou ... Zda sa mi ze mam nejaky velky otvor ked sa dokazem urobit bez bolesti a pcham si tam vselico ... Mam velku vagínu ? Páči sa to vôbec chlpom ked ma zena taku pruznu ?
Som na môj vek až privelmi roztiahnuta ?
Zuzka,
viacero dievcat ju ma na zaciatku pohl. zivota tesnejsiu, zrejme kvoli tuhsej blane, ktora sa neroztrhne celkom po prvom pokuse. Cize u nich sa postupne, nazvime to, rozsiruje a potom je to uz zhruba stabilne. Ine baby maju jemnu blanu a roztrhnut sa moze uz i pri zavadzani tamponu alebo "vlastnom prieskume".
Tazko ti vsak ja poviem, ci ju mas prilis 'siroku'. Avsak spravnym vyberom polohy mozes s partnerom dosiahnut i vacsie obopatie jeho penisu. A zase nikdy nevies, mozno tvoj partner bude extra obdareny a ty budes len rada, ze bez problemov do teba vojde ;)
Ziadne obavy..
Zuzinka67 ... netrap sa hlupostami!!! Priemerne zenske tri prstiky su ako priemerne dva prstiky normalneho chlapa. Este mas co dohanat - ja mam priemerne velke ruky a podla vzrusenia, chuti, nalady a konkretnej muslicky pouzivam 2 az 4 prstiky :). Nezna stihla zenska rucka vojde aj cela ked budes poriadne vzrusena a uvolnena. Urcite ju mas normalnu. Pekne si to uzivaj, hraj sa a skusaj co Ti do nej vojde a co Ti robi dobre. Ak to povies svojmu partnerovi a budete si to uzivat spolu ... nic lepsie nemoze byt. Na narodeniny si zelaj vybrator. Ak chces podrobnejsi nazor tak maxim@orangemail.sk
nemyslim si
KristIIIna prosim rozveď myšlienku ...
ci sa to chlapom paci?Ani moc nie ale neboj na ocot neostanes
Ak ju mas dostatocne volnu aj pri nepatrnom vzruseni, potom v buducnosti, aj ked 'nebudes mat na to naladu', kludne chlapovi vyhovies, kedze nebude mat problem do teba vojst (ak mi rozumies). Na druhej strane, ak budes pre neho prilis volna, nebude toho vela citit..
A inak si nemyslim, ze je to vekom, mas ju proste taku (ak treba, rozvediem svoju myslienku blizsie)
pfuuuj, ty si brutus!
dzungla na pisulke? no toto!
..chlpy podla mna nie su vyberave ;)
:DDDDD