mam priatela sme spolu vyse pol roka milujem ho lebo je to vazne dobry clovek ale je tu jedna´vec ktora sa mi nepaci a vazne neviem ci je to este normalne...zacina byt prehnane ziarlivy aspon podla mna...napriklad pridala som si jedneho kamarata na internete ktoreho dlho poznam aj osobne a moj priatel si to vsimol a zacal mi davat otazky typu "mas s nim nieco?" preco si si ho pridala?" a podobne a potom ked mu to vysvetlim tak sa mi ospravedlnuje a to nieje vsetko ked sa na mna daky chalan na ulici pozrie hned sa ma vypytuje ci ho poznam a tak...chcela som ist na diskoteku a uz zvazoval nas vztah ja viem ze to by som asi nemala ale ked snim ist na diskoteku je tazko pretoze to vzdy odklada na iny cas...´.ked som napr doma a idem von z kamoskou napisem mu to a hned mi vola ze ma lubi a podobne mi aj pise sms a to viac krat za sebou...vie moje heslo na "nemenovanu stranku" a aj ja viem jeho heslo ale on mi tam chodi a pozera si s kym si pisem a ja to nerobim lebo mu verim..no on mne asi nie.neviem co mam uz robit nechcem o neho prist lebo je dobry chalan a takych je na tomto svete dost malo..:(
je to este v norme?
nechaj ho nieje to normalne ked tak ziarli..teraz iba ziarli za polroka ti da napr.facku.od takeho cloveka nevies co mozes cakat.moze sa to stupnovat..jak sa nechces trpit nechaj ho..niekde tam...ta cakat lepsi chalan ver mi..viem ako tazko sa opusta niekto koho mas rada ale som si povedala ze takto to dalej nejde-nemas sukromie nemas nic..ja si s tym mojim verim a pozname si hesla a respektujeme si svoje sukromia a myslim ze kazdy z nas je tiez trosicku ziarlivy-ale to patri k tomu..verime si..
Nuz tiez sa to vidim tak ze bude mat to nizke sebavedomie. Tak to chodi ak sa daju dokopy ne-sebavedomy chlapec a pritazlive dievca. Je to pochopitelne ale urcite nie v poriadku.
Uprimne ani nwm ci ho budes moct presvedcit aby tolko neziarlil pretoze co ja poznam tak ta ziarlivost ked tam uz raz je tak nezmizne uz, len sa mozno zmierni.
V kazdom pripade prajem nech tvoja vynimka potvrdi pravidlo :)
to neni v tom,ze ti neveri,ale on neveri sam sebe...ma nizke sebavedomie a boji sa,ze ta strati...treba sa s nim porozpravat a zistit z coho ta nedovercivost prameni,co ho strasi z minulosti a postupne sa toho zbavit...po case sa mozno uvedomi a ak nie je potom uz na tebe co s tym spravis
na to si musíš odpovedať sama ...