mam priatela sme spolu vyse pol roka milujem ho lebo je to vazne dobry clovek ale je tu jedna´vec ktora sa mi nepaci a vazne neviem ci je to este normalne...zacina byt prehnane ziarlivy aspon podla mna...napriklad pridala som si jedneho kamarata na internete ktoreho dlho poznam aj osobne a moj priatel si to vsimol a zacal mi davat otazky typu "mas s nim nieco?" preco si si ho pridala?" a podobne a potom ked mu to vysvetlim tak sa mi ospravedlnuje a to nieje vsetko ked sa na mna daky chalan na ulici pozrie hned sa ma vypytuje ci ho poznam a tak...chcela som ist na diskoteku a uz zvazoval nas vztah ja viem ze to by som asi nemala ale ked snim ist na diskoteku je tazko pretoze to vzdy odklada na iny cas...´.ked som napr doma a idem von z kamoskou napisem mu to a hned mi vola ze ma lubi a podobne mi aj pise sms a to viac krat za sebou...vie moje heslo na "nemenovanu stranku" a aj ja viem jeho heslo ale on mi tam chodi a pozera si s kym si pisem a ja to nerobim lebo mu verim..no on mne asi nie.neviem co mam uz robit nechcem o neho prist lebo je dobry chalan a takych je na tomto svete dost malo..:(
je este v norme?
janka zamilovat sa mozes hned a navzdy. skor to byva tak, ako ze sa postupne zalubis
brenda, ste mladi a robite chyby. ten tvoj ta velmi lubi a boji sa ze ta strati. ale prehana to. v prvom rade si zruste pristup na osobne konta - to nie je dobry napad. ze ziarli je v norme kym ti nerobi sceny, kym ta nespoveda. trochu ziarlivosti je ok ale vysvetli mu ze ti to prekaza, uisti ho, ze ti moze verit, lebo si s nim, lebo ho lubis, ale ked ta bude trapit, tak sa to moze zmenit
brenda, myslim, ze tvoj chlapec je mimo normy.
dobrak? to je skor zelezna gula na nohe. kokos, take smirovanie.. a sukromie v prdeli, no uprimne, nechcela by som..
jankaaaaa
preco nie je v norme niekoho po polrocnom vztahu milovat? laska od casu nezavisi
Brenda
podla toho co pises, nie je to v poriadku. Ste spolu iba chvilku, tak to vyuzi, porozpravaj sa s nim a stanov hranice, za ktore by uz nemal prechadzat. Nech si na taketo chovanie nezvykne. Moze byt akokolvek fantasticky v inych veciach, to ti nebude moc platne ak bude neznesitelny v tomto.
podla mna nieje v "norme" to ze po pol rocnom vztahu tvrdis, ze ho milujes.. dalej som necitala
Čo s tým, že je dobrák, keď ti neverí?