Zdravim, zacinam mat o seba obavy nakolko mam 22 rokov a nemavam chut sex. Sexualne zazitky mam nejake ale v mojom veku by som ich mal mat o mnoho viacej. Cital som o andropauze nasiel som tam podobne priznaky ake mavam ja som smutny, uzatvaram sa do seba, mavam depresiu zlu naladu celkom si pripadam divny, takisto mavam komunikacne problemy a mnoho dalsich ale su tam aj niektore ktore nemam :). Ma s tym niekto skusenosti?
Mozem mat andropauzu ked mam 22 rokov?
nie to neuzivam
Medzi nami dievcatami neuzivas nahodou antikoncepciu???Ktora dokonca presne taketo priznaky moze vivolavat???
garantujem ti ze po navsteve u sexuologa sa budes cítit lepsie a hlavne v mnohých veciach budes mat jasno, dokonca ti to aj zmeni život, ...ale pozor je to na cash,.. tie vysetrenia uz nechaj nan ho
to je asi najlepsia rada zacat sportovat a sexovat, najradsej by som navstevu sexuologa vynechal a sexuolog robi hormonalne testy alebo len podla toho co mu poviem mi odporucanie nejake postupy a tabletky ci?
ziadna andropauza,.. navstiv sexuologa, budes mat potom v tom jasno, más z niakeho dôvodu nízke sebavedomie a depky,.. zacni sportovat a sexovat