ahojte potrebovala by som poradiť ohliadne mojich nôh, su take hrube nepekne :/ chcem mat nohy chudučke peknučke, tak prosím poraďte mi ake potraviny su na nohy najhoršie a čo naopak pomáha :/? a aj ake cvičenia su dobre ? hlavne aby neboli take hrube, a prosím nepíšte že to je genetika lebo neverím každý môže schudnúť keď chce, len ho to potom odrádza a povie si že načo to potom bude robiť, takže prosím doré rady
Hrubé nohy
len prosim ta ziadnych 1000 skokov na svihadle, aktivny dlhy beh, bicyklovanie. ja som to robila a nohy mi zhrubli, nabehli svaly a som jak chlap, teda co sa tyka noh.
sprav si test, mas ich hrube alebo sadlove?lebo to je rozdiel.
aerobne športy ti zostíhlia nohy a aj beh , a beh do schodov,žiadne posilnovanie bodybuilding,sice schudneš ale nohy ti zhrubú.Drž dietu a behaj každý den,alebo aspon 3x do týždna ked vieš po pol orku budeš videit výsledok.
Nepoteším ťa, ale s tým nič nenarobíš. Športom ich budeš mať svalnaté. Jedine čierne pančuchy, vysoké topánky, opticky ich predĺžiť, alebo ich skryť pod dlhú sukňu. Jedine trikmi si pomôžeš a zmier sa s tým, si aká si, hlavne že si zdravá.
bicykel nizka zataz ale pravidelne, beh a svihadlo, urcite ti schudnu
genetika hrozne vela spravi, zle sa to pocuva, ale je to tak. ale rychlo a pekne formuje nohy beh.
denne skus skakat na svihadle 1000preskokov, vydrz 2 mesiace, ak chces daj si volno soboty a nedele, nezaberie ti to viac ako 15-20 minut, najlepsie rano na lacno... a tak ze 60 preskokov urobis v kludnejsom tempe a 50 najrychlejsie ako vies, toto striedaj 9 az 10 opakovani. vydrz, ver ze zhodis urcite, samozrejme uprav aspon minimalne stravu. ak sa nic nezmeni, bola chyba v strave, alebo naozaj genetika, ale tomu neverim! ak to naozaj chces, vydrzis!!!! drzim palce ;)
Je to genetika na 50 %, to je fakt.A tych 50 % bicykel denne a dieta menej kaloricka takze mozete mat tensie nohy.
no mne sa to este nikdy nepodarilo. schudla som z celeho tela, brucho, zadok ale nohy nie. iba sa spevnili ale ani 2 cm dole nesli.