dlho si farbím vlasy na čierno no už ju nechcem..ako sa jej mam zbaviť?stací mi ked budem mat stredne hnede vlasy,čo stým?pouzili ste nejake odfarbovace alebo nejake ine rady??:-/
čo s čiernymi vlasmi
kadernicka tak ci tak pouzije zosvetlovac ci odfarbovac. takze je to uplne jedno ci to skusis doma ci ti to spravi kadernicka. rozdiel je, ze kadernicka ma s tym skusenosti a vie ako dlho nechat farbu atd.
dolezite je si vybrat zosvetlujucu farbu o niekolko stupnov. na krabickach syoss je to napisane. su aj take, ktor ezosvetlia o 7-12odtienov
Ja som si cierne vlasy odfarbila odfarbovacom garnier, bol vtedy v takej modrej krabicke, kupila som si dve balenia a mala som vlasy opat hnede. Dolezite je, aby na krabicke bolo napisane, ze je to odfarbovac, a nie zosvetlovac. Ale tu ti budu baby radit hlavne to, aby si isla ku kadernicke. Ale co ja viem, islo to v pohode aj doma a to mam dlhe vlasy. A znicit ti ich moze aj kadernicka, ked to nevie. A u nej zaplatis ovela viac.
ahoj.mne cierne vlasy odfarbila kadernicka.ani neviem cim.je to uz asi 10rokov.ale super,boli trosku poskodene,ale hlavne ze som sa zbavila tej farby.zajdi za kadernickou ta ti poradi