Tehotna? Netusim....

Príspevok v téme: Tehotna? Netusim....
neviemnic

ahojte,ja sa len chcem spytat,kedze mi meskaju 22 dni a aj ked som si robila 2 krat tehotensky test a vysiel mi negativny,a spinim tmavy vytok posledne 2 dni,ci je tam ta sanca,ze test sa mohol mylit?co si o tom myslite?co sa tyka sexaulneho zivota ktory vediem je taky,ze nechranime sa,ale davame si pozor a este som zabudla napisat ze minuly mesiac mi tiez takto blbky kramy,ale cca 16 dni a nakoniec som ich dostala,ale tentokrat mi meskaju 22 dni.hmmm

lejduska

Kristinkita_1 mozem sa opytat ake ti dal lekar lieky? alebo iba vyvolavacku? lebo ja mam tiez problemik a lieky nepomahaju ://

Kristinkita_1

Presne toto som mala aj ja. Minuly mesiac mi "to" meškela. To som sa zľakla, že môžem byť tehotna. Ale ja som šla po 10dnoch ku gynekologovi. A tento mesiac opat. Vraj to je zapricinene stresom. Ja osobne som toho mala dosť v praci.

Tak obavať by si sa nemala, ale k lekarovi určite chod. Takto to nema byt, organizmus ma problem. Nie je dobre to zanedbavať.

lejduska

test moze byt aj pri velmi kratkom tehu negativny ked je nizky hormon hcg ale ked pises, ze ti meska uz tolko, nevyzera to na tehotenstvo. moze to byt sposobene nedostatkom ineho hormonu ktory sa da doplnit hormonalnymi liekmi(moj pripad) preto urcite chod ku gyn ked ti meskali aj minuly mesiac, mozno ti da iba vyvolavacku co sa vyriesi len jednorazovo

jankaaaaaaaaa

nemas zaco :) neviem kde presne si davala otazku, ale mozes to skusit aj na www.antikoncepcia.com tam ti tiez urcite poradia . tak drzim palce aby bolo vsetko ok

neviemnic

dakujem ti janka ,ja som tiez janka :-)dala som otazku gynekologovi co je online,tak som zvedava,ale taktiez si myslim,ze mi to iba blbne a ze tehotna niesom,dakujem za tvoj cas

jankaaaaaaaaa

tak neviem, ale alkohol by nemal mat vplyv na tu menstruaciu. tehotna asi niesi ked mas negativne tie testy a mimomaternicove by si lekar vsimol pri ultraz. vysetreni..

neviemnic

a uk som uz 3 roky a nezbadala som ziadne zmeny na sebe,akurat som nervozna,teda som v strese ale len kvoli tej menstruacii.bolia ma aj dost prsia,co ma minuly mesiac vobec neboleli co som sa aj cudovala,tak dufam,ze uz coskoro pridu,lebo zacina vikend a tu sa oslavuje hallowen tak sa chceme ist aj zabavit a neviem si pocat,ci mozem konzumovat alkohol,ci radsej nie.

neviemnic

ano,bola som v septembri len tak na kontrolnej prehliadke ale to som mala uz po menstruacii na ktoru som tak dlho cakala,a nebola som 2 roky na vysetreni tak som chcela sa ist dat vysetrit a aj som mu povedala,ze mi dlho meskala,robil mi ultrazvuk a vsetko som mala v poriadku,no tento mesiac mam to iste len o trosicku dlhsie

jankaaaaaaaaa

neschudla si velmi alebo nepribrala? nedrzis nejake diety? si v anglicku uz dlho? lebo aj ta zmena prostreedia a stresy mozu na menzes vplyvat

jankaaaaaaaaa

no tak to je velmi cudne. ani nic ti k tomu nepovedal? ani ti nedal vyvolavacku? neverim. isto si bola u gynekologa a vysetroval ta? ultrazvukom?