Chcem lásku, ktorú nikdy nestratím

Príspevok v téme: Chcem lásku, ktorú nikdy nestratím
alexandraL.

Veľmi túžim po láske. Ale takej hlbokej, úprimnej .
Veľa ľudí mi tvrdí, že mi je dobre samej . Lenže prečo oni tak nežijú ? Cez týžden som v škole, vtedy to až tak neriešim , ale niekedy sa cítim hrozne sama. Potrebujem vedla seba osobu ktorej by som sa mohla vyrozprávať, človeka s ktorým by sme sa naozaj ľúbili. Možno mám v hlave zafixované niečo, čo ani neexituje.....
Mám zopár kamarátov s ktorými sa dá pokecať , ale medzi nami je čisto kamarátsky vzťah. A tí druhí, sú zasa zadaní. Občas sa tak pýtam prečo to nemože byť inak. V čom som ja iná ako ich frajerky..
A vlastne KDE sa zoznámiť s niekým ? Internet -nie dakujem , už stačilo . Škola? -tam zoznamovanie v podstate nijako nefunguje. Dnes chalan babu už málokedy len tak osloví .
Niekedy sa mi zdá že nepatrím do tejto doby. Nevyznám sa v ľudoch . Chcú sex, ale nič viac, po dlhoročných vzťahoch zrazu prídu na to , že oni vlastne už další vzťah ani nechcú , lebo sa nechcú viazať . A tak zase ide len o sex.
Komplikované. No takto to často je !

Láska je niečo čo chcem, niečo, čo sa snažím pochopiť a niečo, čo proste potrebujem ...Ved bez nej , sa to nedá ..

youki

moj nazor je, ze chyba bude predsalen v tebe (ak si sa urazila, dalej ani necitaj :)
Co si pre to urobila, aby si sa niekam posunula?
Muz v pricnipe nema dovod len tak sa viazat rovnako ako zena, ked prevazuje rozum a dnesna doba nas k tomu nuti. V niektorych fazach zivota vsak prevazuju city a vtedy ide rozum do pozadia (ako ty opisujes tych, co chcu len sex - obcas to na nich pride ale inak sa viazat nepotrebuju).

Ak hladas trvaly vztah, tak musis aj ty poskytnut dovod, preco by mal mat zaujem o vztah aj ten druhy (a to nieco asi bude musiet byt trvale => aktualna farba vlasov to asi nebude)

Logicke riesenie problemu:
1. Travis tyzden v skole a pri PC.
2. Chces sa zoznamit.
3. Nechces sa zoznamit v skole ani pri PC.
Co z toho vyplyva? Asi budes musiet nieco zmenit.

Ked pises ze dnes maloktory chalan len tak oslovi babu, co si myslis, ma ten chalan dovod? Ja osobne som ho este pri dnesnych typickych zenach nenasiel a to som asi v tvojom veku.

beskyd

treba pochopit, ze vsetky tie lasky a romantika a neviemco vsetko s tym spojene po com ludia tuzia su vacsinou vysledok biochemickeho biznisu.. nieco ako trhovy mechanizmus.. na tuto mam, tak sa tvarim ze ju lubim aby som nebol sam.. a naopak detto. cize v ludskej spolocnosti stavat svoje zivotne priority na tom ze budem niekoho nezistne milovat a on/a mna rovnako je blud, v 99% pripadoch su vztahy budovane na nekompromisnej kalkulacii, pozach a pretvarke, co sa v neskorsich etapach vztahov vzdy prejavi vacsimi ci mensimi konfliktami nakolko od zaciatku bolo zrejme ze kazdy si sleduje len svoje zaujmy a inak tomu nie je ani v dalsich etapach. spravanie cloveka pri selekcii partnera a udrziavani vztahu nie je velmi odlisne od spravania psa na zahrade ktory skoci na fenu:)

123nezufaj

v laske by sme mali vidiet zmysel zivota :) Alexandra taka aka si ty urcite je aj nejaky chalan :) tiez to citi podobne ked ho stretnes tak to spoznas :) ked to stretnes nenechaj ujst :) a urcite sa neutapaj v samote