Veľmi túžim po láske. Ale takej hlbokej, úprimnej .
Veľa ľudí mi tvrdí, že mi je dobre samej . Lenže prečo oni tak nežijú ? Cez týžden som v škole, vtedy to až tak neriešim , ale niekedy sa cítim hrozne sama. Potrebujem vedla seba osobu ktorej by som sa mohla vyrozprávať, človeka s ktorým by sme sa naozaj ľúbili. Možno mám v hlave zafixované niečo, čo ani neexituje.....
Mám zopár kamarátov s ktorými sa dá pokecať , ale medzi nami je čisto kamarátsky vzťah. A tí druhí, sú zasa zadaní. Občas sa tak pýtam prečo to nemože byť inak. V čom som ja iná ako ich frajerky..
A vlastne KDE sa zoznámiť s niekým ? Internet -nie dakujem , už stačilo . Škola? -tam zoznamovanie v podstate nijako nefunguje. Dnes chalan babu už málokedy len tak osloví .
Niekedy sa mi zdá že nepatrím do tejto doby. Nevyznám sa v ľudoch . Chcú sex, ale nič viac, po dlhoročných vzťahoch zrazu prídu na to , že oni vlastne už další vzťah ani nechcú , lebo sa nechcú viazať . A tak zase ide len o sex.
Komplikované. No takto to často je !
Láska je niečo čo chcem, niečo, čo sa snažím pochopiť a niečo, čo proste potrebujem ...Ved bez nej , sa to nedá ..