Chcem lásku, ktorú nikdy nestratím

Príspevok v téme: Chcem lásku, ktorú nikdy nestratím
alexandraL.

Veľmi túžim po láske. Ale takej hlbokej, úprimnej .
Veľa ľudí mi tvrdí, že mi je dobre samej . Lenže prečo oni tak nežijú ? Cez týžden som v škole, vtedy to až tak neriešim , ale niekedy sa cítim hrozne sama. Potrebujem vedla seba osobu ktorej by som sa mohla vyrozprávať, človeka s ktorým by sme sa naozaj ľúbili. Možno mám v hlave zafixované niečo, čo ani neexituje.....
Mám zopár kamarátov s ktorými sa dá pokecať , ale medzi nami je čisto kamarátsky vzťah. A tí druhí, sú zasa zadaní. Občas sa tak pýtam prečo to nemože byť inak. V čom som ja iná ako ich frajerky..
A vlastne KDE sa zoznámiť s niekým ? Internet -nie dakujem , už stačilo . Škola? -tam zoznamovanie v podstate nijako nefunguje. Dnes chalan babu už málokedy len tak osloví .
Niekedy sa mi zdá že nepatrím do tejto doby. Nevyznám sa v ľudoch . Chcú sex, ale nič viac, po dlhoročných vzťahoch zrazu prídu na to , že oni vlastne už další vzťah ani nechcú , lebo sa nechcú viazať . A tak zase ide len o sex.
Komplikované. No takto to často je !

Láska je niečo čo chcem, niečo, čo sa snažím pochopiť a niečo, čo proste potrebujem ...Ved bez nej , sa to nedá ..

poradtemi

to fakt ze malokedy ... sak si baba mas vyhodu aspon podla mna ... ked prejavis zaujem urcite sa nejaky nalepi na teba , len nikdy nevies ci to bude presne taky clovek akeho ocakavas :)

Tomas223

cau alexandraL, ja mam podobny problem, tiez tuzim po niekom, kto by ma lubil, mam velku rodinu aj kamaratov s ktorymi travim cas, ale aj napriek tomu sa citim strasne osamely. Navyse som sa zamiloval do jednej svojej spoluziacky, ktora nikdy nebude moja a to boli este viac......chcel som len tolko, ze existuju aj muzi, ktori tiez tuzia po laske a nie len po sexe a tiez zazivaju podobnu bolest ako ty. Mozno by ti mohlo byt utechou, ze v tom nie si sama :)

alexandraL

Nemyslím si , že chcem niečo čo ani neexistuje. Určite existuje,ved inak by nebolo tolko šťasných a spokojných manželstiev. Naši boli spolu pol roka ked sa zasnúbili a sú spolu šťastní 23 rokov. Len je možno dnes ťažšie nájsť partnera na dalšie roky, ktorý by to s vami myslel vážne.

jajka001_

BJ tvoje prispevky sa mi páčia, len jedna drobnosť...nepíše sa vacsna ale večná
tiez si myslim ze vztah moze byt zdravy len vtedy ak je to o partnerskom vztahu dvoch citovo vyrovnanych bytostí, zavislost na laske druheho vztah vzdy znici. ale vzajomna laska ktora ich oboch posuva dalej a neobmedzuje, to je prinos vztahu.

MajloSS

alexandraL. - som na tom rovnako, ja len dúfam, že sa to po maturite zmení. Predsa len práca, iné prostredie... uvidím

Weva

podla mna je to tiez tazke, ale nie nemozne... rovnako ako Ty nemas iluzie o zvysku sveta ale si ochotna dat vsetko je tu i kopec muzov, ktori to vidia podobne... je to len o stasti a odhodlanosti stretnut toho svojho. Ja som presvedcena, ze sa mi to podarilo :)