Dobrý deň.
Zaujímali by ma vaše osobné skúsenosti s gynekológom MUDr. Ivanom Wallenfelsom...čo sa týka odbornosti aj prístupu k pacientkám.
(Ospravedlňujem sa, ak je tu už takáto téma - pozerala som, ale nenašla)
MUDr. Wallenfels - skusenosti
Pána Wallenfelsa poznám osobne už veľmi dlho (už odmalička) a je to veľmi dobrý človek, ktorý sa vždy snažil každému pomôcť a nikdy som o ňom nepočula ani jedno zlé slovo. A môžem potvrdiť, že vo svojej profesii sa správa rovnako. nejde mu len o peniaze ale predovšetkým o zdravie pacientiek. nikdy nikoho nenúti k antikoncepcii ani k ničomu podobnému. Lepšieho doktora ako jeho nepoznám, bodajby takých bolo viac :)
Ahojte,
k lekárovi Wallenfelsovi chodím pravidelne, som s ním, veľmi spokojná .
netlačí ma do žiadnych hormónov, ktoré nechcem a na ktoré ma vždy nahovárali doterajší gynekológovia.
Je milý ,príjemný a hľadá cestu ako pomôcť a nie len " zalepiť pacientke oči "
neviete nejake info ohladom vybavenia ordinacie v ZA-Solinky?
SOB RUDOLF --- Ja som veriaca, čiže v tomto smere by mi "nevadil" :-), ale ide mi skôr o tú odbornosť - na to som počula len kladné ohlasy. A som vo veku, že by som rada už aj dieťatko mala, takže by som nerada niečo zanedbala. Hlavne, keď som počula na toho "môjho", že je dosť "slabý" doktor, čo sa mamičiek týka.
Ďakujem za príspevky, Sob Rudolf :-)
Viem, že k nemu chodili najmä "veriace" pacientky, pretože je to jeden z "kresťanských" gynekológov. (Tie úvodzovky nie sú myslené pejoratívne, jednoducho neviem, ako inak to napísať pre širokú verejnosť.) Viem, že ako lekár sa angažuje v rámci LPP (Liga pár páru), čiže radí vo veciach prirodzej regulácie počatia, symptotermálnej metódy a pod. Takže hormonálnu antikoncepciu vám asi na požiadanie nepredpíše:). Ja som z neho ako z človeka mala dobrý dojem, no to je individuálne. Takže Anaya, za pokus to stojí.
SOB RUDOLF --- Lebo si otvoril ordináciu u nás v Žiline a počula som na neho celkom dobré ohlasy, ale len z druhej ruky. Preto ma zaujímajú názory, niekoho, kto s ním má osobnú skúsenosť. A rozmýšľala som, že by som k nemu prešla, lebo môj doterajší gynekológ mi príde trošku "zaspatý" :-), tak hľadám niečo lepšie.
Mne osobne sa jeho prístup k pacientkám zdal dobrý, pamätám si, ako mamičkám, ktoré odrodil podal ruku a poblahoželal im:). Pôvodne som k nemu chodila na gynekológiu aj ja a nemôžem sa sťažovať na neochotu alebo neprofesionalitu, myslím, že je to odborník. Tiež je už starší, asi to ako konštatovanie znie čudne, no chcem tým povedať, že vzbudzuje dôveru:). Inak Anaya, prečo sa pýtaš?
Ešte raz posuniem :-)