psycholog?

Príspevok v téme: psycholog?
Brenda

prosim vas neviete niekto o dobrej psychologicke? v Bratislave?..pretoze si uz neviem rady sama zo sebou.Problem je v tom ze sa bojim nieco vybavit alebo tak,bojim sa ze to dopadne zle.Ked nieco idem vybavovat vzdy musi ist niekto somnou ako moja podpora pretoze ja sama to nazvladnem. Dost casto ked mam niekde ist sama,stresujem a trasiem sa,rozbucha sa mi silno srdce a zahmlieva sa mi pred ocami. vazne neviem co mam robit,vela ludi mi povedalo ze sa uz musim spametat a nie sa vsetkeho bat lenze ja sa aj tak bojim. Bojim sa dnesneho sveta pretoze dnes ako som pocula sa musis vediet obracat a byt aj trochu drzi pretoze je taky svet,lenze ja sa bojim aj zleho pohladu ludi hned si namyslam vselico zle.neviem vazne co mam robit..:(

natusa42

ježiši...ja akože si viem vybaviť isté veci sama,ale tiež mám z toho hrozne nepríjemný pocit a tiež sa bojím čo i len zlého pohľadu ľudí ..a koľko máš rokov ?ja mám však ešte aj iné problémy,ale je to fóbia proste zo zlých ľudí ...ale ..tiež ti neviem poradiť,ja som s tým nikde nebola,snažím sa s tým žiť

malaanka

Ja nie som z Ba,tak s tým ti neviem poradiť,ale hádam sa niekto nájde z Ba,kto ti poradí.Pýtaj sa aj svojich známych.A mimochodom psycholog nepredpisuje lieky.

malaanka

Mala by si isť k psychologičke,zdá sa,že sama to nezvládneš.Môže ísť o nejakú fobiu a to nezvládneš sama.Vhod kým to nie je horšie.

nonsens

poradím... vôbec sa neboj otvor si ústa a povedz otvorene čo máš na jazyku a hneď si u psychologičky... divné ale je to tak..