takze zacalo to tym, ze som 16steho mala dostat menstruaciu, ale nedostala som..presne v ten den som zacala mat obrovske bolesti ked som sla cikat trvalo to az do 23-ho a vtedy som dostala aj menstruaciu ale bola uplne slaba..lenze vcera (cize drhy den menstruacie) som zacala uplne prvykrat brat antikoncepciu dala som si ju a po nej mi menstruacia uplne zmizla a vobec ju nemam uz vyse dna...robila som si tehotensky test ktory je od troch dni meskania a mne to meskalo vtedy 5dni..bol negativny...
aj napriek tomu mi to nedalo ked mi zmizla po jednom dni menstruacia a tak som dnes bola na gynekologii..tam mi hned ako prve sestricka povedala ci som si robila bejby test tak som jej povedala ze ano a bol negativny...vraj aj tak mozem byt tehotna..myslite ze je tam sanca aby som bola v tom????..nemusim snad dodavat ze pohlavny styk som mala, bohuzial vacsinou nechraneny :( o tyzden mi nakazala spravit si dalsi test...
ja ale stale pevne verim ze je to tym prechladnutim dufam ze to tak aj bude :(((
chcela by som pocut vase nazory na to, ci si myslite ze je viac pravdepodobne ze som alebo nie som tehotna dakujem pekne a poprosim bez ziadnych prednasok o tom ze nechraneny sex je nespolahlivy atd... (na mojom veku nezalezi lebo je to anonymne forum cize sa ma na nic podobne ani nepytajte ziadam len o vas nazor dakujem)
ZENY SURNE PROSIM O VASE NAZORY - PROSIM!!!!!!!!!
Tak potom fajn teda :-) aspon mas uz jasno nemusis sa stresovat
wau :D...no ja som si ista ze si daval velky pozor a dnes som si robila este dalsi tehotensky test a bol opat negativny :)) takisto som pisala na stranku antikoncepcia.com aby mi poradil gynekolog a on mi tiez napisal ze tehotna nie som ze menstruacia sa stratila kvoli tabletkam tak aj to ma dost upokojilo :)..jedine co ma znepokojilo bola vcera sestricka na gynekologii ktora mi povedala ze uz takyto jeden pripad mali..a kedze len jeden tak tipujem ze to je velmi zriedkava zalezitost a dufam ze mna sa to teda tykat nebude :)))...ci by som si to nechala? odpoviem ti jednoznacne ze nie nejde o vek alebo co ale su tu aj ine okolnosti kvoli ktorym by som babo este nechcela...:-))
Ahoj snehuliatko :-) Ja viem o com hovoris sama mam 18 a mam už takmer jeden a pol rocnu dceru.Podla toho co pises to moze byt aj tak aj onak.Vy najlepsie viete ci nahodou nevystrekol aj dovnutra alebo ci len von.To prechladnutie sa mi zda byt dovod na to aby si takto menstruovala lebo sama som si zazila nejake tie zapaly mocovych ciest takze tak.Ale aj napriek tomu si myslim ze ak si menstruaciu mala co i jeden deň nemala by si byt tehotna pretoze pri tehotenstve sa ti maternica "neprecistuje" ale pripravuje sa na dietatko takze tolko moj nazor.vela stastia inak ak by sa potvrdila gravidita nechala by si si ho ?
Ahoj snehuliatko :-) Ja viem o com hovoris sama mam 18 a mam už takmer jeden a pol rocnu dceru.Podla toho co pises to moze byt aj tak aj onak.Vy najlepsie viete ci nahodou nevystrekol aj dovnutra alebo ci len von.To prechladnutie sa mi zda byt dovod na to aby si takto menstruovala lebo sama som si zazila nejake tie zapaly mocovych ciest takze tak.Ale aj napriek tomu si myslim ze ak si menstruaciu mala co i jeden deň nemala by si byt tehotna pretoze pri tehotenstve sa ti maternica "neprecistuje" ale pripravuje sa na dietatko takze tolko moj nazor.vela stastia inak ak by sa potvrdila gravidita nechala by si si ho ?
Bubu: pod pojmom nechraneny styk mam na mysli prerusovany sex cize bez kondomu a nebrala som este ani antikoncepciu...
my spolu takto spavame asi 3 mesiace a tiez som zatial nestresovala ale tentokrat ma to dost zaskocilo aj s tymi bolestami aj s menstruaciou...LENZE som zabudla dodat, ze jeden den predtym ako som mala dostat menzes tak sme boli na chate kde bola dost zima cize je mozne ze som prechladla tam a kvoli tomu to vsetko...prvy test bol negativny, tak dufam ze zbytocne stresujem...
ale je aj mozne ze by som mohla byt tehotna, kedze mi to dnes povedala sestricka na gynekologii...
dakujem ti celkom si ma aj ukludnila tym ze to mala tvoja kamaratka a bolo to v pohode...ja sa tiez snazim si mysliet ze je to kvoli tomu prechladnutiu ale pre istotu si spravim este o tyzden test...
neviem čo myslíš pod pojmom nechránený pohlavný styk. Spávala som s jedným chalanom rok, skoro vždy sme mali nechránený pohlavný styk ale z toho že budem tehotná som sa nikdy nestresovala, lebo som si to tak vedela zariadiť. takže osobne by som ti svoj názor vedela povedať až potom, čo napíšeš bližšie, či je vôbec reálne možné aby si tehotná bola. Lebo možno sa len zbytočne stresuješ a pravdepodobnosť otehotnenia môže byť minimálna. Ale to čo si napísala o bolesti pri močení a krátkom menzese, bohužiaľ môže byť aj to že si tehotná na druhej strane môže to byť aj kvôli tej chorobe. Počula som už o presne takých príznakoch pri prechladnutí, dokonca to mala kamarátka až 2 mesiace po sebe také a na tretí mesiac krvácala asi 12 dní. A krátke si to mohla mať aj v spojení s antikoncepciou. Ja odkedy beriem antiku mám krámy o dva dni kratšie ako som mávala.
ja viem ze je neskoro plakat nad rozliatym mliekom ale v tych chvilach clovek uplne strati hlavu a na nasledky nemysli :(
snehuliatko,co ti na to napisat,ked sa pustate do nechraneneho sexu,treba pocitat s tehotenstvom...ale drzim ti palce,nech ti to dobre dopadne