Zdravím. Potreboval by som vedieť, ako je to s návštevou psychiatra. Potrebujem výmenný lístok od všeobecného lekára? Platí sa za návštevu? Ďakujem.
Návšteva psychiatra
K psychiatrovy nebolo nikdy treba vymenny listok ,lebo je to lekar prveho kontaktu ako napr. gynekolog.Mne to tak povedal psychiater aj ked ja som vymenny listok mala.A to či sa plati je individualne ,ja som platila za objednanie,lebo sa mi nechcelo sediet v čakarni cely den.Prideš povieš jej aky maš problem a ona ti da lieky a urči diagnozy. A s liekami psychiatrickymi opatrne lebo su navykove neiktore.
to ci platis zalezi od toho ci ma dana ambulancia zmluvu s tvojou poistovnou. na to sa ich mozes spytat uz pri prvom telefonickom kontakte kedy si dohodnete aj prvy termin
Platí sa za návštevu psychiatra alebo to uhrádza zdravotná poisťovňa.
vypočuje si tvoje trápenie aké symptomy máš aby ta podla toho zatriedil do niektorej diagnozy.
nie ako biba hovori že ako ich zaujímaš.
Všetko povedz všetky príznaky ktoré ta trápia to je velmi doležité podla toho vedai ti pomoct, nič nevynechaj.Všetko so všetkym suvisí.
*a uz aj v ten den
-ja to serem, neviem pisat uz fakt :DDDDD
*alebo
(uff, co je to so mnou...)
*ordinovat
vymenny listok uz nepotrebujes. zavolaj doktorovi, ktoreho si si vybral, povedz ze sa zastavis, ked bude prdinovat, ale si dohodni termin.
potom bude pisat dlhy spis. bude sa ta pytat otazky, aby veci o tvojom stave mohol zalozit do karty. a uz aj v den zhodnoti, ci potrebujes lieky, alebo nie.
ehmmm... niektori si ale moc nepisu, spytaju sa par veci a predpisu tabletky. ale to je potom vidno ako ich zaujimas... chapes...