Ktora z vas ma s tym skusenosti?Oplati sa to?Ozaj to pomoze?
Vyzivovy doplnok super prsia
Veľa z vás tu píše o tom, že prsia nie sú všetko a podobne a tiež o partneroch. Za prvé sa na toto ani nepýtala a za druhé je každého osobná vec aké prsia chce mať. Ja som tieto tabletky brala 3 mesiace a robila som to pre seba a moje sebavedomie! Chcela som sa cítiť krajšie a mne v tomto superprsia pomohli! :) Objednávala som ich tu: -odkaz odstránený- kde tá baba píše aj o svojej osobnej skúsenosti. Ja sa prikloním k tomu, že to je fakt super pocit mať prsia plnšie a aj pleť som mala vyčistenú. Hrudník sa mi zväčšil po 2 týždňoch ale to je u každého individuálne. Ja som spokojná úplne, takže sa neboj a držím palce ;-)
Ja neviem..mne nejde ani tak o to, co si myslia ostatni - ako o moj vlastny lepsi pocit..pisete len o tom, ci to clovek potrebuje alebo nie a nie o vysledkoch a efekte..skusila to uz ozaj niektora, ci o tom dokazete len diskutovat? ja do toho idem a \"opačim\" :)
jankaaa, uplne suhlasim. Chcete mi tu povedat, ze si fakt partnerov vyberate podla tak povrchnych a o cloveku nic nehovoriacich veciach ako je velkost prs a mnozstvo vlasov?. tak potom som v nespravnej diskusnej skupine. Z hladiska zivota, vychovy deti, zdravia, vykonnosti v praci, schopnosti niekoho milovat a podobne..... veci velkost prs a mnozstvo vlasov su uplne irelevantne veci.
Patrim do skupiny zien s malymi prsiami, mam odrastene deti, tym chcem povedat, ze nemam 20, ale este nikdy nikomu v mojom okoli nevadilo co mam na hrudniku.- to je odpoved pre Genesis. A co sa tyka prirody - toto su malickosti, su ine, take skutocne nespravodlivosti a zakerne hry prirody, ktore tak naozaj zneprijemnuju ci dokonca skratia zivot.
muz, ktory si vybera zenu podla velkosti poprsia musi byt teda riadny obmedzenec a veruze, takeho by som ja nechcela
vebe
:) konecne niekto logicky argumentuje paci sa mi to :)
no ja som netvrdil ze zena s malymi prsiami si nemoze najst partnera :) ja len tvrdim ze ju to pri hladani partnera znevyhodnuje a to iste plati o plesatosti :)
okrem toho aj clovek co neni plesaty alebo zena co nemam male prsia ma v drtivej vacsine v sebe geny ktore toto sposobuju a teda sice ona alebo on tym netrpi ale ich deti uz mozu
tak ci tak priroda vie cloveku velmi zneprijemnit dokonca az znicit zivot .. male prsia a vypadavanie vlasov su len velmi jemne nastroje toho co ta mrcha ma este v arzenali
a samozrejme, tie tabletky su hovadina. to radsej mne tie peniaze poslite ked neviete co s nimi :D
vebe dovolim si nesuhlasit s tvojimi nazormi. na svete je mrtne vela ludi, vzdy budu mat problemy so svojim telom, a ty bud si nezazila takyto problem, alebo zazila a zmierila sa s tym a mala take stastie ze tvojmu okoliu to bud bolo jedno alebo ta silno podporovali. kazdopadne ked sa nevies vzit do koze niekoho s problemom, tazko pochopis ludi ako je zakladatelka temy. ze vyskusa ozaj hocico len aby nastala zmena.
Trochu budem argumentovat- vypadavanie vlasov u muzov a male prsia u zien su veci stare tak ako je ludstvo same, vzdy to bolo a bude, lebo je to genetika. Ak by to bola az tak velka nevyhoda pri hladani partnera, tak by sa postupne selektovali len vlasati muzi a velkoprse zeny, lebo ti plesati a maloprsate by nemali partnerov a nemnozili sa. Nie je to tak, stale su a budu, takze az taka prekazka to nie je, to si len my myslime, cize problem je v nasej hlave.Cim skor si to muz s vypadavajucimi vlasmi a zena s malymi prsiami vyriesi vo svojej hlave, tym kvalitnejsi zivot bude mat, lebo okrem nej to tym ostatnym az tak nevadi. Ved aj zeny s malymi prsiami maju priatelov, manzelov, deti rovnako ako plesati muzi
pomôže to asi ako keď každý deň o 14:47 masírovať prsia a spievať si pri tom rozvíjej se poupátko
Co ak to zaberie na nespravnom mieste?
Co ak sa ti zvacsi hlava ci zadok??
Fakt si myslis,ze ta blba pilula ma v sebe program,ze co ma zvacsit???