Vyzivovy doplnok super prsia

patulik99

Veľa z vás tu píše o tom, že prsia nie sú všetko a podobne a tiež o partneroch. Za prvé sa na toto ani nepýtala a za druhé je každého osobná vec aké prsia chce mať. Ja som tieto tabletky brala 3 mesiace a robila som to pre seba a moje sebavedomie! Chcela som sa cítiť krajšie a mne v tomto superprsia pomohli! :) Objednávala som ich tu: -odkaz odstránený- kde tá baba píše aj o svojej osobnej skúsenosti. Ja sa prikloním k tomu, že to je fakt super pocit mať prsia plnšie a aj pleť som mala vyčistenú. Hrudník sa mi zväčšil po 2 týždňoch ale to je u každého individuálne. Ja som spokojná úplne, takže sa neboj a držím palce ;-)

zuzusiq

Ja neviem..mne nejde ani tak o to, co si myslia ostatni - ako o moj vlastny lepsi pocit..pisete len o tom, ci to clovek potrebuje alebo nie a nie o vysledkoch a efekte..skusila to uz ozaj niektora, ci o tom dokazete len diskutovat? ja do toho idem a \"opačim\" :)

vebe

jankaaa, uplne suhlasim. Chcete mi tu povedat, ze si fakt partnerov vyberate podla tak povrchnych a o cloveku nic nehovoriacich veciach ako je velkost prs a mnozstvo vlasov?. tak potom som v nespravnej diskusnej skupine. Z hladiska zivota, vychovy deti, zdravia, vykonnosti v praci, schopnosti niekoho milovat a podobne..... veci velkost prs a mnozstvo vlasov su uplne irelevantne veci.
Patrim do skupiny zien s malymi prsiami, mam odrastene deti, tym chcem povedat, ze nemam 20, ale este nikdy nikomu v mojom okoli nevadilo co mam na hrudniku.- to je odpoved pre Genesis. A co sa tyka prirody - toto su malickosti, su ine, take skutocne nespravodlivosti a zakerne hry prirody, ktore tak naozaj zneprijemnuju ci dokonca skratia zivot.

jankaaaaaaaaa

muz, ktory si vybera zenu podla velkosti poprsia musi byt teda riadny obmedzenec a veruze, takeho by som ja nechcela

Genesis

vebe

:) konecne niekto logicky argumentuje paci sa mi to :)

no ja som netvrdil ze zena s malymi prsiami si nemoze najst partnera :) ja len tvrdim ze ju to pri hladani partnera znevyhodnuje a to iste plati o plesatosti :)

okrem toho aj clovek co neni plesaty alebo zena co nemam male prsia ma v drtivej vacsine v sebe geny ktore toto sposobuju a teda sice ona alebo on tym netrpi ale ich deti uz mozu

tak ci tak priroda vie cloveku velmi zneprijemnit dokonca az znicit zivot .. male prsia a vypadavanie vlasov su len velmi jemne nastroje toho co ta mrcha ma este v arzenali

Bianca1236

vebe dovolim si nesuhlasit s tvojimi nazormi. na svete je mrtne vela ludi, vzdy budu mat problemy so svojim telom, a ty bud si nezazila takyto problem, alebo zazila a zmierila sa s tym a mala take stastie ze tvojmu okoliu to bud bolo jedno alebo ta silno podporovali. kazdopadne ked sa nevies vzit do koze niekoho s problemom, tazko pochopis ludi ako je zakladatelka temy. ze vyskusa ozaj hocico len aby nastala zmena.

vebe

Trochu budem argumentovat- vypadavanie vlasov u muzov a male prsia u zien su veci stare tak ako je ludstvo same, vzdy to bolo a bude, lebo je to genetika. Ak by to bola az tak velka nevyhoda pri hladani partnera, tak by sa postupne selektovali len vlasati muzi a velkoprse zeny, lebo ti plesati a maloprsate by nemali partnerov a nemnozili sa. Nie je to tak, stale su a budu, takze az taka prekazka to nie je, to si len my myslime, cize problem je v nasej hlave.Cim skor si to muz s vypadavajucimi vlasmi a zena s malymi prsiami vyriesi vo svojej hlave, tym kvalitnejsi zivot bude mat, lebo okrem nej to tym ostatnym az tak nevadi. Ved aj zeny s malymi prsiami maju priatelov, manzelov, deti rovnako ako plesati muzi

Maros75

Co ak to zaberie na nespravnom mieste?
Co ak sa ti zvacsi hlava ci zadok??

Fakt si myslis,ze ta blba pilula ma v sebe program,ze co ma zvacsit???