som z toho stale v soku

Príspevok v téme: som z toho stale v soku
loska

ahojte dnes do rana som aj s priatelom bola na oslave nasmu najlepsiemu spolocnemu kamaratovi bolo na 5 a vyborne sme sa bavili...andrej nas kamarat si ku mne prisadol a polozil mi otazku ze co tak pozeram a ja som nevedela co sa deje ,ze preco sa ho pytam on mi odpovedal vazne nevies?ja ,ze nie tak mi znovu odpovedal...nic si si nevsimla medzi mnou a romanom?dalsim kamaratom ktoreho dobre nepoznam zacal sa objavovat v nasej spolocnosti len nedavno...povedala som mu ze nie...a on na to...dozvies sa...stale mi to vrtalo v hlave nevedela som o co sa jedna nechala som si to vsetko prejst hlavou...nakoniec za mnou prisiel stno a polozil mi otazku co som si na nich dvoch vsimla...dal mi cas aby som na to prisla sama...po case som sa opytala ste bratia?povedal,ze nie a opytala som sa co ma napadla druha vec mate spolu vztah?odpoved bola sokujuca...ano...reagovala som prirozdene ze nic sa nedeje jozo je kamarat a na tom to nic nemeni...ale je to cerstve a nemozem na to nemysliet ze preco prave on moj priatel o tom vedel...uz velmi dlho... ale neprezradil mi to taku vec mi musel povedat sam andrej...ale mam obavu s toho ze moj priatel casto chodi s adom von a su si vazne ako bratia maju sa radi ale bojim sa aby to neprerastlo niekam dalej ado miluje stana a moj priatel mna...ale ja mam aj tak strach ako to mam riesit poradte mi prosim niekto...budem vam velmi velmi vdacna ...

mimina

Myslím že tvoj frajer sa ukázal ako veeelmi dôveryhodný človek ak dokázal udržať také tajomstvo a to by si si mala na ňom vážiť a nie sa hnevať...Bolo by od neho dobre sprosté ti to vytárať...Aspoň vieš že sa môžeš naňho spolahnúť a ako napísala katarinna tak aj v tom druhom máš dobrého kamoša ak sa ti priznal...Také veci sa nevytrubujú..to by mal on sám ti povedať tak ako aj urobil....A myslím že riešiť na tom nemáš čo...riešiť by si mala keby ti to o sebe povedal tvoj frajer...A ver, že orientácia človeka sa nemení zo dňa na deň..tak nestresuj a užívaj si skvelé priateľstvá...

katarinna

V šoku by si mohla byť keby sa ti priznal k nejakej uchýlke, ale v dnešnej dobe sa nad týmto pozastavovať. ak je to priateľ tak mi je jedno chcem aby bol šťastný. A nie každý homosexuál ide po každom chlapovi v jeho okolí a už vôbec nie po tvrojom priateľovi.Ber to normálne, keď si mu stála za to aby sa ti priznal tak ťa berie ako dobrú kamošku tak nou aj buď naďalej.

ocko

no...zaujimavy pribeh...no musim ti povedat, ze pokial vies, ze tvoj priatel lubi teba a nevzrusuju ho chlapi, tak sa nemas coho obavat. Orientacia sa neda prinutit... Je pekne, ze tvoj kamos to prezradil, ono to ani nie je jednoduche. Mozes by z toho soku, pretoze si sa s tym nestretla, nepoznala ludi...ale pravda je, ze takych ludi je vela. Skus sa porozpravat o tom so svojim priatelom, aby si mala city, myslienky na spravnom mieste a netrapila si sa zbytocne.