Ahojte.
Nedávno sa mi na čele vyhodilo akoby akné. Lenže sa to len nafúklo a bolo to ako hrča tak som si to skúsil potlačiť ale nič nevišlo a namiesto toho aby mi to zmizlo mam to už asi 3 mesiac na čele ,ako by guličku pod kožov ked to stlačím tak sa to ako keby len zveci a nestratí sa to ani nič a neviem čo stím spraviť. Či si to mám skusiť prepichnúť alebo nechať na pokoji.
A v stredu sa mi stalo to iste len kúsok višie. Nestláčal som to. Len som si to natieral(alpou, aleo vera + kazdy den aspon ras si tvár prechádzam syrovím midlom). Ale dako to nemizne.
Prosím vás mal dakto podobný problém. Čo stím mam urobiť?
Ďakujem.
Akne?
jankaaaaaa
dobre, beriem spät, mas pravdu:) a s tou kozmetickou som mala na mysli skor to vytlacenie. Ze ked uz chce nieco vytlacat, nech to nerobi doma, ale nech ide ku kozmeticke.A s koznymi nemam dobre skusenosti, stale predpisuju len masticky a vodicky a jedna vec je, ze to nepomoze, no druha vec je, ze to este aj poskodi. Ja odkedy som presla z chemia na prirodu, tak je to omnoho lepsie.Ba na nepoznanie.:)
navyse lekar predpisuje LIEKY a kozmeticka len doporucuje kozmeticke pripravky - chemiu. v tom je tiez velky rozdiel
lilli: a kozmeticky co pouzivaju? :D:D samu chemiu..
pisem ze ak ide o tukovy vankusik, tak kozmeticka ho len vytlaci, ale on sa potom bude plnit zase. preto treba ist na kozne a tam ho vyberu cely a bude pokoj
jankaaaaaaaaa
a kozna niekedy uskodi:P príliš vela chemie je tiez na skodu
kozmeticka asi nepomoze. zajdi na kozne
zajdi ku kozmeticke nech ti to vycisti. a zbytocne si do toho nebabri:)
moze ist o tukovy vankusik. vyberie ti ho lekar