Ahojte,včera mal syn v školke prehliadku od zubara a ten nas objednal na december.Zubky som mu riadne pozrela a žiadny kaz som nenašla ,neviete na čo tam treba ist? čo tak može chciet? Nechcem dieta zbytočne stresovat. Dakujem
K zubarovi bez kazu?
omega ved jasne chapem,ja chodim k zubarovi v pohode a muž tiež .Nejak nemame strac vobec.A maly tiež neni taky že by sa bal lekarov. Len mna to tak zdesilo lebo nič v pusine nevidim tak že čo mu može robit.Ale ved uvidim.
NIE - AK ho naucis, ze je to prijemna skusenost..
dieta citi strach rodica (!)
tak ist tak zlahka na neho.. nazoaj si usetrite tisice eur v buducnosti na zubara.. ak tam bude spravny pristup...
ved myslim tak že navšteva zubara a lekara každeho vystresuje nie? Je to neprijemne.
lebo v uvodnom prispevku pises ze nechces dieta zbytocne stresovat
jajka nema stres,to ja mam stres :D
no ved ale pred Vianocami by to bolo kazdemu neprijemne. aj ja som bola 22.decembra !!! lebo december je uz take skôr Vianočné Mikulášske...obdobie
v tom pripade, ak mas otazky, opytaj sa priamo jeho.
maly ma zo zubara stres? mala by si tam chodit s nim.
jajka ja som tam nebola to chodi do školky detsky zubar a robi detom prehliadku a niektore si objednal a niektore nie.
preco by to mal byt stres?
preventivku maju deti dvakrat do roka.
mozno tam nieco videl a objednal ho na kontrolu ci sa mu tam nespravi kaz alebo nieco...preco si sa ho neopytala, co nekomunikujete?