Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obrovske sklamanie z kamatratky Ako to vyriesit

Príspevok v téme: Obrovske sklamanie z kamatratky Ako to vyriesit
ada78

Ach este som si nestihla ani precitat odpovede a tema je fuc , omylom som klikla kam som nemala, prepacte!!!!!!Tak vkladam este raz,dufam ze mozem....!!!
Ahojte ani neviem kde zacat ..Velmi sa trapim koli kamaratke, povedala mi dokonca ze som ako jej strsia sestra , vzdy som ju vypocula , v com som vedela poradit som poradila, islo to tak par rokov, - dokonca som jej hladala clanky o tehotenstve – ona bola mimo...., vzdy som vedela pochopit ako jej jej ked mala napr.problem s frajerom , mamou , svagrinou.....
No a tu zacina problem ked som po dlhej dobe prisla ja s niecim co ma trapi –nedari sa mi otehotniet , tak len strohe odpovede, ziadne pochopenie nic...., trvalo to asi tak 2 roky.... a zrazu mi dosla sprava ze je tehotna.
Splnilo sa jej to tusim zo dna na den! Bola som stastna a tesila som sa s nou este som jej napisala ze sa tesim ako budem piect pre malinke tortu....
No, ale to som netusila co ma caka .Boli to pre mna strasneeeee muky, ja tak strasne tuzim a neda sa-mam problemy a musim este cakat ......ale to tu nechcem riesit .....
.Pisala mi do podrobna ako cele tehotenstvo prebieha , ako citi pohyby , ako videla malinke na sone, pocula ako mu srdiecko bije, proste vsetko stale dookola mi pisala a nakoniec mi pred terminom poslala fotku v spodnom pradle nafotena s bruskom ....Ja som vzdy po kazdom maile plakala nevedela som sa udrzat ked som citala tie maily od nej a nechapala som ako moze byt taka , a vsetko mi tak detailen opisovat ake stastie ma ake je to nadherne ....Este som jej pisala ze ked ma muz vidi ako nariekam po kazdom maile ze mi uz doniesol kyticu ruzi .....Ona ludia vobec nemyslela na mna ako mi asi je ked kazdy mesiac jedno sklamanie za druhym ze ja nie som tehotna ...Vsetko vzdy vyslo tie jej spravy a maily zrovna ked som mala PMS byva mi priserne zle a na moje narodky mi nasi volali ze vsetko naj prave si sa pred 30rokni narodila v tuto hodinu a „crnk“ a v tom pozriem a v SMS fotka jej novonar.babatka. Strasne mi to bolo luto !!!!Ona ani raz za ten cas mi nenapisala nic povzbudive a nic o tom ze ako mi je ....pisala som jej , naznacovala , ze potrebujem aj ja podporu a pochopenie ale.....nic! Iba raz mi napisala ze musi mi to byt blbe citat ako sa jej rychlo podarilo otehotniet a ja stale nic .Je pravda ze som jej napisala ze ved ona za to nemoze .Neviem ci som to napisala dost zrozumitelne ale ja som sa tesila s nou ale necakala som ze to bude take tazke a ona vlastne cakala zase len odomna oporu ked cosi a ja som ju vobec nezaujimala pisala len o sebe aka je stastna a tak ...Ja by som to nedokazala , ked mala problem s frajerom ani som jej nepisala ze ideme na dovolenku, alebo ako nam je super s manzelom ......
Dokonca mi doma nadavaju za to ze patrim medzi „vyhynute druhy“, „nemozes zachranit cely svet naco to robis!“ Pre kazdeho som len butlava vrba a trapim sa pre cudzie problemy..... som uz raz taka asi si mozem sama za to!
A teraz co robi? Nechapem ! Napise mi k meninam ja sa podakujem spytam sa ako sa ma , ale odpoved ziadna ....Ja neviem co si mam o tom mysliet ....Mam jej vsetko napisat a spytat sa na rovinu? Ja mam taky pocit ze ona si mysli ze jej zavidim alebo co, ze jej neprajem a vyhyba sa mailom a SMS....Boze ako si toto moze o mne mysliet niekto , strasne ma to trapi , ja nie som taka, len som potrebovala oporu nic viac !!! Este by som sa necudovala kedby som kontakt prerusila ja , ale ona ? A za co ? Dakujem Vam za kazdy nazor !!!!!

3nttt

su veci ktore sa neoplatia riesit. mne bolo tiez radene s tou kamoskou sa porozpravat a vsetko si vysvetlit. lenze ak vidis od cloveka nezaujem tak sa to riesit naozaj neoplati. to ako keby som toho cloveka prosila aby si ma vsimal. zacni pomali cuvat s tohto kamaratstva a netrap sa :)

ada78

dakujem za prispevky , velmi ste mi pomohli !!!!
Beriem si ponaucenie !!!!!
nechcem sa lutovat, len toto bola pre mna taka necakana rana do citliveho miesta a pichala do nej rok a pohar aj u mna raz pretecie...!!!

A navyse uz nekomunikuje ona a mna sprostu to este zoziera !!!MOzno som cakala "prepac" nic viac ale ona miesto toho prestala komunikovat ....!!!!

Nemam rada nedoriesene veci, potom si len domyslam a to je na nic!!ALe ked ona nema ani tolko slusnosti.....
Veru najlepsie bude ked na to vsetko zabudnem a necham to tak !

DAkujem VAm vsetkym za VAse komentare , cenim si kazdy VAs nazor a cas ktory ste venovali tejto diskusii!!!!!

Zase som sa nieco naucila !!!!
Lebo fakt sa mi zda ze ja zijem v akomsi inom svete, je cas sa PREBUDIT!!!!

Maoam

predpokladam, ze je za tym najmä jej strach z reakcie druhej strany a obava z toho, ze uz nebude v jej ociach ta dobra...

to je vzdy tazke na zaciatku, ale nema na vyber, inak bude vzdy za hlupanu ktora je tak naivna a blba ze sa necha hnusne vyuzivat...ona to musi najprv pochopit, ze sa jej nic nestane, ked povie NIE a ZBOHOM

bibbba

ok. moze byt, ze ta schvalne provokuje. ale vtom pripade sa prestan lutovat, neplac a nebav sa s nou. je to take tazke?

Maoam

a uz nad tym tak nemedituj, proste urob konkretne opatrenia a hrubu ciaru za tym, co bolo, kazdy den je novy den a nova sanca robit veci od tohoto okamihu inak, ako doteraz - ak ti stary system robil problemy, bol zly, nespravny, vymen ho za iny :-) co bolo bolo to uz nezmenis ale to co je a bude, zmenit mozes a tak to aj urob

ona vzdy bude taka hnusna egoistka, ju nezmenis, zmenit mozes len svoj pristup...tento clovek zjavne nie je pre teba obohatenim a nerobi ti dobre, tak preco mu dovolujes mat miesto v tvojom zivote? iba ty ju odtial mozes vyhodit

je to tazke, ale raz zacat musis, ak chces lepsi zivot a ak sa chces citit lepsie, okrem toho si usetris energiu ktoru na nu minas, budes ju mat pre seba a mozes sa viac na seba sustredit, tym ze stale rozoberas ju, jej svoju energiu zadarmo davas, vysielas k nej

co sa zien tyka, tak je malo takych, ktore stoja za to ako kamaratky, moja skusenost je ta, ze drviva väcsina su falosne, sebecke, radi vyuziju a su schopne hrat kamaratstvo dlhe roky, dokial maju z teba nejaky profit, skutocna kamaratka sa ukaze v krizovych situaciach a clovek je potom casto v soku z toho, ze zisti ze ziadnu skutocnu kamaratku ani nema :-(, tak ale rastieme aj na tychto skusenostiach, aj ked vedia byt velmi tvrde

davaj na seba väcsi pozor

Maoam

ada78 - kazda, aj ta negativna skusenost je na nieco dolezita, tak aj tvoja pseudokamaratka ti v niecom nastavuje zrkadlo, uplne chapem tvoje vnimanie aj tvoje pocity, sama som sa s takymito ludmi stretla a velmi casto a viem ze to boli, ale tu ide o to, ze TY musis nieco pochopit o sebe samej a nieco zmenit, aby sa ti toto uz nestavalo, aby si sa pohla dalej, proste musis sa nieco o sebe naucit a nieco zmenit, ber to z tej lepsej stranky, ze je to prilezitost nieco o sebe pochopit, to preco pritahujes tychto ludi, zrejme sa musis naucit viac si vymedzovat hranice, byt sebeckejsia v tom dobrom slova zmysle, viac opatrna a viac si vyberat ludi ktorym sa budes zverovat, prestat byt taka naivna ako si bola doteraz a viac zit ten svoj zivot

ludia ako tvoja pseudokamaratka nechcu a neznesu, aby si sa ty mala dobre, spoznas ich podla toho, ze ked potrebujes oporu a pomoc, este ti pridaju a nalozia, pripadne ta zdeptaju a stiahnu nadol alebo ta nechaju komplet v stichu a bez pomoci,aj ked maju prostriedky, moc, s ilu aj cas pomoct ti- rozhodne tak neurobia

ale vzdy sa obratia na teba, ked potrebuju nieco oni, aj ked si ty na tom ovela horsie ako oni

proste ultra sebeckost a vyuzivanie tvojej dobrosrdecnosti, vsak preco nevyuzit to ze si ako kontajner, do ktoreho ona nahadze vsetku svoju zataz, trapenia? kto iny jej toto poskytne? nikto, kazdy iny na seba zrejme viac dava pozor ako ty - len vyuziva co jej sama dovolujes...

pouc sa z toho a zmen to, prestan s nou komunikovat a prestan jej venovat pozornost, daj jej pocitit, ze UZ NEMOZE S TEBOU MAVAT ako sa jej prave zachce

ada78

zda sa mi byt ale nespravodliva ...presne ako pises ....teraz ked som potrebovala oporu ja tak ona este pridala a rozrypala ranu co boli .....vsetko na mna zase nalozila....

A dokonca som jej pred 5 dnami dakovala za blahozelanie a pytala som sa ako sa ma....a ze som zle dopadla po pol roku na kontrole a ona nic ....skusala som este 1SMS na druhy den poslat a nic , preto nechapem ....to jej nestojim ani za to po tom vsetkom aby mi napisala co sa deje? Nic nekomunikuje , netusim vobec preco....asi sa musim s tym zmierit ze nase kamaratstvo ak to niekedy aj vobec bolo kamaratstvo je fuc ....Ale ja nie som si vedoma chyby ...a prave ona sa sprava ako keby som jej nieco zle urobila ja , nechapem neviem netusim nic neodpisala ...

Presne ani ja neviem veci riesit ako podaktori ludia uplne chladne a vecne vyrozpravat druhemu co si myslim a tak ...ja vsetko s citom aby som neublizila , neurazila , nezneprijemnovala moju spolocnost ...A na co mi je to ? Asi som fakt este nedospela !!!

3nttt

inak mozno by si jej mala naznacit mensi nezaujem. ja som moju kamosku vzdy ked sme sa stretli vypocula (aj ked som to pocula 10x) a vzdy som sa tvarila ze ma to ohromne zaujima (aj ked nie),ale brala som to ze to je kamoska a urobi jej radost a ulavi si ked ju niekto vypocuje. lenze sa stala situacia v ktorej som ja potrebovala podrzat a zrazu ... proste aj umyvanie riadu bolo na vyssej priecke ...
zacala som to riesit asi tak (kedze ja nejsom na nejake hadky a vycitanie medzi 4 ocami), ze som sa s nou zacala ovela menej stretavat, prestala som jej takmer uplne volat a dala som najavo ze svet sa nekruti stale iba okolo nej. ci to ucel splnilo neviem. ale s druhej strany ma to uz aspon tak strasne netrapi.

ada78

Dakujem Vam vsetkym kto ste sa zapojili do debaty !!
biba Tvoj nazor ano je iny ....Biba a mas deti , tuzila si po nich a neprisli ? Iba sa TA chcem spytat ci vies ake je to ked mesiac co mesiac cakas ci babatko pride alebo nie a trva to dlhsi cas? Tuzis po nom den co den sa zamyslas preco a kedy ? A neda sa to ovplyvnit len cakat? Ja mam deti velmi rada, asi ich niecim pritahujem same sa mi prihovaraju a kyvaju ...-je to strasne mile!!!!Urcite mi je luto ze nemam svoje a ked pozriem na zenu s brusko cigaretka v jednej ruke , pohar alkoholu v druhej a sypu sa jej z ust kazde druhe slovo nadavka , no zasnem, takej je dopriate.... !!!!
A to ze ho raz budem mat mi nezarucil este ziadny lekar!!! Ona bola mozno jedna z 3ludi co o mojom probleme vedia a vedela tym padom ked je 1z 3 o tom ze jej doverujem a cakam oporu a vobec jej nebolo hlupe chrlit vsetko na mna, podla mna je to sebecky clovek a vie len brat a nie davat.....Bola klud pokial len brala a nechcela som nic od nej ja ....Ja by som to nedokazala , davam si pozor na take reci ktorymi mozem cloveku ublizit ak viem ze ma nejaky problem....Napr.Boli sme na oslave a bola tam zena kt.cakala babo mala brusko ked sme sa naposledy videli a medzitym potratila a vies co? Jedna osoba sa jej zacala vypytovat na babatko a pritom videla ze brusko nema ! Ten clovek je pre mna odpad! Alebo priklad 2 , kamarat bol v nemocnici a rod.zufala riesili ako budu existovat a kupili sme auto a oni sa cudovali ked sa vratil z nemocnice ze mame nove auto nic sme nepovedali -mne bolo prirodzene nechvalit sa v cse ich nestastia s novym autom, pripadlala by som si ako svina!!!....Nuz asi uz ina nebudem, nedokazem vedome niekomu ublizovat alebo zbytocne rypat ...!!!