piť alebo nepiť veľa čistej vody?

xy:)

ela, tak este raz. denne vypit priblizne 2 litre tekutin by sa malo. jasne ze ta boli hlava, ked vypijes 3 deci. pit tekutiny je velmi dolezite napr pri fungovani vnutornych organov!

Ellaa

no v poslednych dnoch ma brutalne boli hlava a neviem z čoho... možno to bude fakt tym, že vypijem denne 3 deci vody...a niekedy to bolo aj 2 litre

joni_

ja tiez pijem ca. 2 litre vody denne, zozaciatku to bolo tazke si na to zvyknut, postupne som zvysovala mnozstvo, ale teraz som uz na to zvyknuta a ked niektory den malo pijem, moje telo to hned hlasi ze ma malo vody, uz mu to chyba. Ja si tiez myslim ze 2 litre je tak priemer, nie je to vela. Vacsinou pijem vodu z vodovodu, ale obcas to prestriedam aj s nejakou nesladenou mineralkou kvoli mineralom a aj kvoli zmene chuti :)

Ivka 1

Nie nevyplavili sa vitamíny ale nastala detoxikácia,kedy sa telo zbavuje škodlivých látok. Pri detoxikačnom procese môže dôjsť napr. aj k bolestiam hlavy,môžeš častejšie chodiť aj na veľkú potrebu ako zvyčajne,niekedy sa objaví aj zápach tela.Po čase sa to dá do poriadku a aj pleť bude čistejšia.

Ellaa

jasné, ja s tym problem nemám..začala som ju piť najma kvoli prečisteniu tela, lebo mam problemy s akne.. ale po dlhšom čase som sa na tvari feeeeeest vyhodila a jeden znamy mi povedal, že 2 litre vody denne je veľa, ze asi som si vyplavila z tela všetky vitaminy