čo si o tom myslíte? niektorí hovoria, že je to zdravé... a niektorí, že nie... čo vy na to?
piť alebo nepiť veľa čistej vody?
ano aj caje, aj mineralky, aj dzusy, vsetko s mierou
čiže možem aj čaje?:)
ela, tak este raz. denne vypit priblizne 2 litre tekutin by sa malo. jasne ze ta boli hlava, ked vypijes 3 deci. pit tekutiny je velmi dolezite napr pri fungovani vnutornych organov!
no v poslednych dnoch ma brutalne boli hlava a neviem z čoho... možno to bude fakt tym, že vypijem denne 3 deci vody...a niekedy to bolo aj 2 litre
ja tiez pijem ca. 2 litre vody denne, zozaciatku to bolo tazke si na to zvyknut, postupne som zvysovala mnozstvo, ale teraz som uz na to zvyknuta a ked niektory den malo pijem, moje telo to hned hlasi ze ma malo vody, uz mu to chyba. Ja si tiez myslim ze 2 litre je tak priemer, nie je to vela. Vacsinou pijem vodu z vodovodu, ale obcas to prestriedam aj s nejakou nesladenou mineralkou kvoli mineralom a aj kvoli zmene chuti :)
no tie bolesti hlavy sedia.. može byť, že sa dostavili po týždni, keĎ som prestala tak veľa piť?
Nie nevyplavili sa vitamíny ale nastala detoxikácia,kedy sa telo zbavuje škodlivých látok. Pri detoxikačnom procese môže dôjsť napr. aj k bolestiam hlavy,môžeš častejšie chodiť aj na veľkú potrebu ako zvyčajne,niekedy sa objaví aj zápach tela.Po čase sa to dá do poriadku a aj pleť bude čistejšia.
jasné, ja s tym problem nemám..začala som ju piť najma kvoli prečisteniu tela, lebo mam problemy s akne.. ale po dlhšom čase som sa na tvari feeeeeest vyhodila a jeden znamy mi povedal, že 2 litre vody denne je veľa, ze asi som si vyplavila z tela všetky vitaminy
vďaka Ivka :-)